Ce gadgeturi vând retailerii: Două jucării deosebite, disponibile la Lidl începând de astăzi

14.03.2022
Ce gadgeturi vând retailerii: Două jucării deosebite, disponibile la Lidl începând de astăzi

În magazinele retailerului Lidl se găsesc mai multe jucării în această săptămână, dar două ies în evidență.

O jucărie Vortex Aero Howler, produsă de Nerf, este disponibilă la prețul de aproape 75 de lei. Aceasta scoate sunete de fiecare dată când este aruncată. Jucăria, realizată din spumă, poate fi folosită de doi sau mai mulți copii, care o aruncă de la unul la altul.

Dispozitivul, care seamănă cu o bombă, este compus dintr-o minge și o coadă cu aripioare care ajută la menținerea direcției în aer. La Lidl sunt disponibile două variante, de culoare roșie sau albastră.

Citește și: Ce gadgeturi mai vând retailerii: Trei dispozitive auto utile, disponibile la Kaufland

Vortex Aero Howler este gândită pentru copii cu vârste mai mari de 8 ani și ajută la dezvoltarea coordonării dintre mână și ochi.

Lidl

Interesant este, de asemenea, tractorul cu pedale, cu remorcă și cupă excavator, marca Smoby. Produsul costă 399 de lei. Prețul este atractiv. În alte magazine online prețurile încep de la 440 de lei.

Excavatorul are dimensiunile 182 x 44 x 62 cm și este recomandat pentru copii cu vârste mai mari de 3 ani. Scaunul vehiculului este reglabil, iar remorca este detașabilă. Toate piesele sunt realizate cu margini rotunjite pentru a se evita rănirea copilului. Potrivit producătorului, plasticul din care este realizată jucăria este de cea mai bună calitate, iar aceasta ar trebui să reziste câțiva ani.

Smoby este un producător francez renumit de jucării pentru copii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult