Ce gadgeturi vând retailerii: Trei dispozitive auto utile, disponibile la Kaufland

15.03.2022
Ce gadgeturi vând retailerii: Trei dispozitive auto utile, disponibile la Kaufland

Kaufland va vinde, începând cu 16 martie, mai multe dispozitive și accesorii auto. Printre acestea sunt trei produse care atrag atenția.

Un powerbank, cu funcție de pornire pentru motorul mașinii, va costa 249,90 lei. Bateria externă are capacitate de 10.500 mAh. Dispozitivul include lanternă și porturi USB, care pot fi folosite pentru încărcarea de electronice. Powerbank-ul vândut de Kaufland va beneficia de garanție timp de 3 ani.

Totodată, un încărcător auto, simplu, care se conectează la priza de 12 V a mașinii va fi disponibil la prețul promoțional de 15 lei (-25%). Dispozitivul, marca SwitchOn, are un singur port USB, care oferă viteză de încărcare normală.

Mai mult, un redresor pentru baterii de 6 V și 12 V va costa 80 de lei. Dispozitivul suportă un curent maxim de 4 A și poate fi alimentat de la prize de 220 – 240 V. Precum powerbank-ul, redresorul va avea garanție de 3 ani.

Kaufland
Noile produse auto care vor intra în oferta magazinelor Kaufland pe 16 martie.

Printre produsele de la categoria auto pe care le va vinde Kaufland începând de miercuri se mai numără: un compresor, un suport de depozitare a jantelor, covorașe, o cheie dinamometrică și un manometru cu display LCD.

Foto: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Două jucării deosebite, disponibile la Lidl începând de astăzi. Una are discount

Dispozitiv smart, util în orice casă, disponibil la Lidl începând de joi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult