Ceasul elveţian de 12.300 de dolari care nici măcar nu arată ora [VIDEO]

31.03.2016
La prima vedere pare un ceas de mână, dar la o privire mai atentă Playground Labyrinth este un joc care poate fi purtat la mână. Creat de producătorul de ceasuri de lux elveţian Hautlence, „ceasul” nu are limbi, butoane sau remontor, ci vine cu un joc labirint care poate fi jucat de cel care îl poartă. 
 
Playground Labyrinth costă 12.300 de dolari şi este disponibil în ediţie limitată în două versiuni, una (01) cu carcasă rose gold şi alta (02) white gold. Cureaua este realizată din piele de aligator din Louisiana. Labirintul din interior este realizat din aur de 18K, iar biluţa jocului din platină. 
 
Citeşte şi: Citizen a lansat Eco-Drive One, cel mai subţire ceas de mână din lume care se încarcă la lumină
 
 
„Este o amintire din copilărie când ne permiteam timp să lăsăm imaginaţia să zburde liberă şi să ne detaşăm de restul lumii”, este descris Playground Labyrinth pe site-ul companiei
 
În clipul promoţional al „ceasului” apare fostul mare fotbalist Eric Cantona. Acesta îi îndeamnă pe potenţialii clienţi să nu se grăbească şi să-şi rezerve timp pentru ei. 
 
 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult