Ceasurile Bluetooth Sony Ericsson – indică apelantul şi schimbă melodia

17.12.2007
Ceasurile Bluetooth Sony Ericsson - indică apelantul şi schimbă melodia

Sunt simple ceasuri de mână? Sigur că nu. Altfel n-ar fi create de către Sony Ericsson în colaborare cu Fossil, un brand recunoscut în producţia de ceasuri. Acestea comunică prin Bluetooth cu telefoanele compatibile, arată pe un display OLED numele apelantului şi vibrează uşor la primirea unui mesaj.

În gama de ceasuri MBW-150 avem trei modele, distincte doar în privinţa design-ului: Music, Executive şi Classic Edition. Primul este de culoare neagră cu detalii oranj, Executive are brăţara din inox, iar Classic Edition dispune de curea din piele şi ecran negru. Fiecare dintre ele are cadranul protejat cu geam de cristal rezistent la zgârieturi tratat cu un strat anti-reflexiv. Ce motive aveţi pentru a vă încărca braţul cu un asemenea orologiu?

Ceas Bluetooth Sony Ericsson MBW-150 Classic

Când telefonul din buzunar sau din poşetă sună, verificaţi rapid apelantul fără să întrerupeţi legătura cu cei din jur; gadgetul de pe mână vibrează delicat şi afişează numele acestuia pe micul display OLED; apăsaţi un buton de pe ceas dacă doriţi să respingeţi apelul.

Ceas Bluetooth Sony Ericsson MBW-150 Executive

MBW-150 vibrează şi la primirea unui mesaj pe mobil ori când distanţa dintre cele două dispozitive este de peste 10 metri – astfel nu riscaţi să vă pierdeţi preţiosul instrument de comunicare. În plus, are butoanele necesare pentru controlul music playerului de pe telefon; nu-i necesar să-l scoateţi din buzunar pentru a schimba melodia ori pentru a citi numele cântăreţului.

Ceas Bluetooth Sony Ericsson MBW-150 Music

Gama de ceasuri MBW-150 merge cu o serie largă de telefoane Sony Ericsson, evident dotate cu conectivitate Bluetooth; lista se poate consulta pe www.sonyericsson.com.

Câteva caracteristici:

  • Rază de acţiune: 10 metri;
  • Autonomie: până la 7 zile;
  • Altele: rezistă la apă până la 30 m, telecomandă multimedia pentru mobil;
  • Greutate: Music – 85 g, Classic – 77 g, Executive – 182 g;
  • Preţ: 800 RON (estimativ, pentru oricare dintre modele);
  • Disponibilitate: în curând, prin Partenerii Sony Ericsson.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News