Cel mai modern telefon fix

17.10.2008
Cel mai modern telefon fix

Într-o vreme în care vizionarii moderni pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie îşi pregătesc terenul pentru a ajunge cu liftul în spaţiu, vor să afle cum a luat naştere Universul sau cum va fi viaţa pe Marte, cei mici gândesc proiecte mici, dar care pot fi realizate într-un timp infinit mai scurt dacă cineva le-ar găsi interesante. Conceptul de telefon fix futuristic aparţine designerului Zinc Chan şi cred că ar avea şanse să devină realitate.

Telefon fix futuristic

Chiar dacă telefonia fixă a apus, încă nu putem spune că a murit. Imaginează-ţi cum ar fi să ai cel mai “cool” telefon de cameră, fără taste şi cu un aspect de mixer pentru DJ. Nu am spus degeaba mixer, modul în care apelezi persoanele se poate compara cu felul în care DJ-ii mixează pe platane. Concret, când vrei să dai un telefon, pur şi simplu trasezi pe touchscreen-ul circular figura atribuită celui pe care doreşti să-l apelezi – poate fi o formă geometrică sau ceva abstract. Mai mult decât atât, Zinc a conceput şi un accesoriu care se introduce pe deget şi face posibilă apelarea prin recunoaştere gestuală.

Telefon fix futuristic

Trebuie să recunoaştem că ideea nu este deloc rea. Cât timp foloseşti serviciile de telefonie fixă, un astfel de gadget cu siguranţă ar da bine în casa ta.

Telefon fix futuristic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News