Cele mai bune oferte la gadget-uri de la Carrefour în programul Back to School

18.08.2021
Cele mai bune oferte la gadget-uri de la Carrefour în programul Back to School
foto: Profimedia

Catalogul Carrefour pentru ofertele Back to School, dedicate părinților și studenților care se pregătesc de începerea noului an școlar, include multe dispozitive la prețuri atractive. Am făcut în acest articol o selecție cu cele mai bune cinci oferte pentru laptop-uri, smartphone-uri, tablete, căști și alte produse electronice la ofertă din această promoție.

Laptop-uri, tablete și smartphone-uri de la Carrefour

Există o selecție de laptop-uri cu prețuri reduse în cadrul ofertei Back to School de la Carrefour, însă cea mai atractivă atunci când pui în balanță raportul performanță/preț este laptop-ul Lenovo V14-IIL, echipat cu procesor Intel Core i5-1035G1, ecran Full HD de 14” cu tratament anti-glare și card-reader. Acesta va oferi performanță foarte bună în toate aplicațiile de tip office, care sunt necesare elevilor pentru realizarea de proiecte sau chiar și pentru școala online, fiind disponibil la un preț de 1.999 lei, cu 8 GB RAM și cu SSD de 256 GB.

Tableta MatePad T10 de la Huawei este de asemenea o alegere bună pentru școală online. Chiar dacă nu are serviciile Google, tableta beneficiază de un ecran de 10” la un preț de numai 599 lei și integrează și un acumulator de 5.100 mAh. Aplicații precum Zoom sau Microsoft Teams pot fi instalate pe tabletă pentru a participa la cursuri online, în cazul în care va apărea un nou lockdown, în timp ce aplicațiile Microsoft Office sunt disponibile pe App Gallery.

Dintre smartphone-urile disponibile în oferta Back to School, modelul Samsung M12 pare să fie cel mai potrivit din perspectiva raportului calitate/preț, la 699 lei. Acesta vine cu un chipset Exynos 850 de la Samsung, 4 GB RAM și 64 GB stocare și are un ecran mare, de 6,5”. Telefonul beneficiază și de un acumulator de 5.000 mAh, pentru autonomie extinsă. Alternativ, pentru cei care vor mai multă stocare internă, modelul A12 de la Samsung este cu doar 100 lei mai scump și oferă capabilități similare în rest.

Căști true wireless, camera web și routere

Sunt disponibile și două modele de căști true wireless în catalogul Carrefour, însă noi recomandăm Huawei FreeBuds 4i, disponibile la 299 lei. Acestea sunt căști lansate recent, echipate și cu tehnologie de anulare a zgomotului ambiental activă. Cu o autonomie de aproximativ 10 ore fără ANC și 7,5 ore cu ANC, acestea sunt unele dintre cele mai bune căști de pe piață la acest preț.

La capitolul camere web, există mai multe opțiuni în ofertă, dar noi recomandăm Logitech C505. Chiar dacă are o rezoluție 720p, în comparație cu 1080p pe alte modele mai ieftine, Logitech este unul dintre cei mai apreciați producători de astfel de dispozitive de pe piață, oferind, în general, calitate superioară.

Și la capitolul routere, pentru cei care își doresc un semnal Wi-Fi cât mai bun, există un sistem mesh Tenda Nova MW5s, pe care l-am testat la go4it în trecut. Acesta este potrivit pentru un apartament cu 2 sau 3 camere și costă doar 199 lei. Cei care vor un simplu router clasic, pot apela cu încredere la Tenda AC10, care oferă un semnal foarte bun, în special pe rețeaua de 5GHz. Acest model costă doar 129 lei.

sursa: Catalogul Back to School

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult