Concurs Lidl cu premii atractive – telefoane pliabile și căști wireless. Cum poți participa

25.01.2022
Concurs Lidl cu premii atractive - telefoane pliabile și căști wireless. Cum poți participa

Lidl a dat startul unui concurs în care clienții pot câștiga, pe lângă premiul cel mare – o mașină BMW -, telefoane pliabile și căști true wireless.

Lanțul de retail oferă cinci smartphone-uri Galaxy Z Flip3 5G și zece perechi de căști wireless Apple AirPods Pro.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G este un smartphone cu ecran pliabil, cu diagonala de 6,7 inchi (rezoluție de 1.080 x 2.640 pixeli la 120 Hz), chipset Qualcomm Snapdragon 888 5G, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 sau 256 GB și baterie de 3.300 mAh. Telefonul are sistem dual-camera (main de 12 MP și ultrawide de 12 MP). Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 10 MP.

Citește și: Cinci dispozitive electronice, inclusiv auto, pe care Carrefour le vinde acum cu discount

AirPods Pro sunt căști true wireless care oferă anulare activă a zgomotului de fundal, rezistență la apă (certificare IPX4) și încărcare wireless. Autonomia căștilor este, pentru muzică, de până la 4,5 ore la o singură încărcare.

Pentru a participa la concurs, clienții trebuie să aibă instalată aplicația Lidl Plus și un card de fidelitate. La cumpărături de minim 70 de lei, la care au scanat cardul, utilizatorii primesc o participare cu care pot intra în concurs. Participarea trebuie confirmată din aplicație.

Clienții pot strânge mai multe participări, pentru a-și mări șansele, cu ocazia altor sesiuni de cumpărături de minim 70 de lei la care au urmat pașii de mai sus.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Accesoriu auto util la parcări, disponibil la Dedeman cu discount

Cât de ușor de reparat este Galaxy Z Flip3 și cât costă reparațiile în service. VIDEO