Cinci dispozitive electronice, inclusiv auto, pe care Carrefour le vinde acum cu discount

26.01.2022
Cinci dispozitive electronice, inclusiv auto, pe care Carrefour le vinde acum cu discount

În magazinul online Carrefour sunt disponibile mai multe dispozitive electronice cu discount. Printre acestea se numără și o cameră auto DVR care are recenzii bune pe internet.

Un ceas inteligent Amazfit GTR, cu carcasă de 42 mm, negru, costă 390 de lei. Dispozitivul este rezistent la apă până la o adâncime maximă de 50 de metri, oferă suport pentru 12 sporturi, notificări și permite monitorizarea somnului, a pașilor și a ritmului cardiac.

Totodată, o pereche de căști wireless on-ear JBL Tune 510BT, de culoare roz, sunt disponibile la prețul de 230 de lei. Dispozitivele se conectează la telefoane prin intermediul bluetooth și au o autonomie de până la 40 de ore cu bateriile încărcate complet. Căștile includ microfon și pot fi folosite pentru convorbiri telefonice. Bateria se încarcă rapid: producătorul susține că în 5 minute acumulatorul primește suficientă energie pentru redare de muzică timp de 2 ore.

Carrefour vinde, tot cu discount, casca bluetooth Baseus Mini Encok A02 Tarnish. Dispozitivul costă aproape 40 de lei. Casca folosește tehnologie Bluetooth 4.1 și poate fi controlată prin atingeri. Bateria de 60 mAh oferă, în convorbiri, o autonomie de până la 5 ore. Încărcarea completă a bateriei se face în 2 ore.

Cu o reducere consistentă, de 37%, este disponibil un card de memorie SanDisk Ultra, de clasa 10, cu capacitate de stocare de 16 GB. Dispozitivul costă 24,9 lei. Cardurile din gama Ultra sunt rezistente la apă, șocuri, radiații și temperaturi extreme.

Din oferta actuală a magazinelor Carrefour face parte și o cameră auto DVR care se atașează la oglindă, modelul PNI S2000. Aceasta filmează la calitate Full HD și are unghi de vizualizare larg, de 170 de grade. În pachet este inclusă și cameră de marșarier, care filmează la calitate 640 x 480 pixeli @ 30 fps. Imaginile sunt afișate pe display-ul inclus, cu diagonală de 5”.

CITEȘTE ȘI:

Concurs Lidl cu premii atractive – telefoane pliabile și căști wireless. Cum poți participa

Nextbase 322GW review: Cameră auto mid-range smart, ușor de utilizat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult