Creative Technology a dezvăluit noua gamă de produse pentru România

Creative Technology a dezvăluit noua gamă de produse pentru România

Creative, unul dintre pionierii soluţiilor audio cunoscut în anii ’90 pentru celebrele dispozitive şi plăci audio Sound Blaster, a lansat noi produse  pentru piaţa din România, printre care se numără plăci de sunet externe, caşti wireless, boxe portabile, precum şi noi accesorii de gaming.

Creative aduce în România modele Sound Blaster PLAY! 3, Sound Blaster Omni Surround 5.1 şi Sound Blaster X7:

Sound Blaster PLAY! 3  este o placă de sunet cu conectare prin USB, care oferă atât un convertor analogic digital, cât şi un amplificator pentru căşti.

Sound Blaster X7 reprezintă o soluţie de upgrade pentru pro-gameri şi entuziaşti audio. Echipament audio de înaltă rezoluţie (HRA), dispozitivul funcţionează ca un USB DAC extern şi amplificator audio puternic, dispunând de conectivitate Bluetooth cu latenţă redusă şi decodor Dolby Digital. De asemenea, microfonul încorporat(CrystalVoice™), oferă o înregistrare vocală clară, oferind totodată şi o intrare de 3,5 mm pentru microfon.

Din segmentul de căşti wireless, compania oferă modelele Aurvana Platinum şi Aurvana Gold, Creative Hitz WP380, Sound Blaster JAM ŞI Creative Outlier Sports:

Aurvana Platinum şi Aurvana Gold este setul premium de căşti Creative, recomandat cu sunet de înaltă performanţă. Acestea dispun de funcţia ShareMe, o tehnologie avansată care permite conectarea simultană la aceeaşi sursă de semnal audio a două căşti wireless Creative.

Căştile Creative Aurvana Platinum şi Aurvana Gold includ şi alte caracteristici, cum ar fi conectivitatea Tap & Play Near Field Communication (NFC), anularea zgomotului activ, conectivitatea Creative Multipoint şi suport pentru codec-uri avansate Bluetooth.

Creative Hitz WP380 dispune de multe dintre tehnologiile incluse şi în gama Creative Premium Aurvana. Astfel, regăsim şi aici noua tehnologie ShareMe şi interfaţa de comunicare Near Field Communication (NFC).

Caştile dispun de Tap & Play Near Field Communication, suport pentru codecurile Bluetooth avansate şi posibilitatea de conectare simultană la două dispozitive inteligente, cum ar fi un smartphone/tabletă. Cu aceste capacităţi avansate, Creative Hitz WP380 este una dintre cele avansate căşti wireless din piaţă.

Sound Blaster JAM  au conectare prin Bluetooth, sunt uşoare şi puternice, au o autonomie mare, oferind utilizatorilor de smartphone un sunet perfect pentru muzică, filme, jocuri şi comunicaţii în mişcare.

Sound Blaster FRee este o boxă portabilă multifuncţională cu conectivitate Bluetooth şi radiatoare pasive duble, optimizate pentru un bas puternic.

Sound Blaster FRee poate fi plasată atât orizontal pentru redare stereo, cât şi vertical pentru sunet de 360 de grade. Boxa este rezistentă la umezeală şi integrează un player MP3, ideal pentru redare autonomă a melodiilor preferate, folosind doar un simplu card microSD de până la 32 GB.

Boxele Creative MUVO  2 si 2c sunt două difuzoare protejate de praf şi stropire. Difuzoarele sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor de smartphone şi tablete o soluţie mică, dar puternică. Atât MUVO 2 cât şi 2c permite utilizatorilor să conecteze un al doilea difuzor wireless pentru a acoperi o zonă mai mare.

Creative Halo promite performanţe audio impresionante şi o experienţă vizuală de neegalat. Utilizatorii pot alege dintre 12 modele de efect halo care pot fi activate prin apăsarea unui buton. Sub capotă, Creative Halo dispune şi de un woofer pasiv, oferind un sunet surprinzător cu bas puternic.

Sound Blaster Roar Pro este o boxă puternică, compactă, cu conectivitate Bluetooth, realizată pentru divertisment audio şi utilizare profesională.

În comparaţie cu Sound Blaster Roar Classic, Sound Blaster Roar Pro oferă caracteristici îmbunătăţite pentru o performanţă audio mai bună, o durată de viaţă a bateriei de până la 10 ore şi un comutator de diapozitive care permite utilizatorilor să selecteze diferite profiluri audio (Warm, Neutral şi Energetic).

Deşi este mică şi compactă, boxa are de fapt 5 ieşiri, un subwoofer şi difuzoare duale de înaltă frecvenţă.

Gaming

Gama Creative de dispozitive pentru gaming, include Sound BlasterX Siege M04 Precision Gaming Mouse, Sound BlasterX Katana Multi-channel Gaming Soundbar, Sound Blaster Vanguard K08 RGB Mechanical Gaming Keyboard,  boxele Sound BlasterX Kratos S5 şi S3, căştile Sound BlasterX H7 Tournament Edition,  Sound BlasterX AlphaPad şi Sound BlasterX H5- Professional Analog Gaming Headset.

Sound BlasterX Siege M04 Precision Gaming Mouse are la bază un senzor PixArt PMW3360 IR şi un MCU de 32 de biţi de mare viteză şi se mândreşte cu o viteză de interogare de 1000 Hz şi 12000 DPI nativ. Modelul are 7 butoane complet programabile, inclusiv un buton de sniper dedicat şi un comutator DPI cu 3 nivele.

Sound BlasterX Vanguard K08 este prima tastatură de jocuri creată de producător. Ea dispune de switch-uri mecanice personalizate, dezvoltate împreună cu OMRON.

Cu o durată de viaţă de 70 de milioane de acţionări, tastele sunt ultra-responsive şi construite pentru a rezista. Acestea sunt optimizate pentru a funcţiona cu 25% mai rapid, astfel încât jucătorii să poată declanşa comenzi la o viteză mai mare şi să execute mai multe apăsări de taste, totul cu mai puţine erori.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult