Cum poți câștiga electronice de la marile supermarketuri, precum Kaufland, Auchan sau Mega Image

24.05.2022
Cum poți câștiga electronice de la marile supermarketuri, precum Kaufland, Auchan sau Mega Image

Kaufland a anunțat o campanie interesantă, care va fi derulată în perioada 1 – 7 iunie 2022. Clienții care vor cumpăra bere fără alcool Ursus Cooler vor putea câștiga o pereche de căști true wireless JBL sau o boxă Bluetooth marca Bose, ambele modele smart.

Pentru a participa la concurs, clienții trebuie să cumpere bere de cel puțin 10 lei și să înscrie bonul pe site-ul berefaraalcool.ro, disponibil începând cu 25 mai. În campanie sunt oferite 50 de căști true wireless JBL și 50 de boxe Bose.

Campanii similare au și alți retaileri. La Cora a început deja, iar clienții pot câștiga o trotinetă electrică sau un răcitor de doze. Alte lanțuri de magazine care vor intra în campanie, începând cu 1 iunie, sunt: Carrefour, Mega Image, Penny și Auchan.

Foto: Kaufland.ro

Căștile sunt modelul JBL Tune 230NC. Acestea au autonomie de până la 10 ore pentru muzică, sunt rezistente la apă (IPX4) și dispun de tehnologie active noise cancelling (ANC). Mai mult, dispozitivele includ patru microfoane pentru performanțe mai bune atunci când utilizatorii le folosesc pentru apeluri în locuri zgomotoase. Căștile pot fi setate în detaliu din aplicația JBL Headphones.

Potrivit producătorului, dacă sunt ținute 10 minute în cutie, căștile oferă o autonomie de până la 2 ore. Acest model costă aproximativ 400 de lei în această perioadă în magazinele online.

Citește și: OnePlus Nord Buds review: unele dintre cele mai bune căști true wireless de buget

Boxa Bose SoundLink Color II este acoperită la exterior cu silicon fin, are o greutate de 560 de grame și beneficiază de rezistență la apă. Datorită microfonului încorporat, dispozitivul poate fi folosit pentru apeluri telefonice. Boxa este compatibilă cu asistenții vocali digitali Google Assistant și Siri, dar și cu aplicația Bose Connect.

Autonomia oferită este de aproximativ 8 ore, iar încărcarea completă a bateriei durează până la 3 ore. O astfel de boxă costă circa 600 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult