Curăţitorul automat de amprente – accesoriu ideal pentru smartphone şi tabletă

Curăţitorul automat de amprente - accesoriu ideal pentru smartphone şi tabletă

Auto Mee S este versiunea de buzunar a robotului-asipirator pentru podele, creat pentru a curăţa ecranul telefonului mobil sau tableta de urme de transpiraţie şi amprente, lăsând în urmă o suprafaţă perfect curată fără ca posesorul dispozitivului să fi depus vreun efort.

Micul accesoriu creat de un producător japonez este animat de un motor electric şi ghidat cu ajutorul unui microprocesor prevăzut cu senzori de mişcare.

Dispozitivul este capabil să detecteze marginile ecranului, curăţind automat întreaga suprafaţă fără a aluneca de pe telefonul mobil sau tableta.

Curăţitorul Auto Mee S dispune de acumulator propriu şi poate fi achiziţionat în mai multe variante de culoare contra sumei de 39 – 43 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult