Dedeman: Trei dispozitive smart interesante, cu rating bun, din oferta actuală

01.02.2022
Dedeman: Trei dispozitive smart interesante, cu rating bun, din oferta actuală

Dedeman are o ofertă bogată de dispozitive inteligente, iar dintre acestea ne-au atras atenția trei produse interesante, cu recenzii bune.

Un dispozitiv inteligent 2-în-1, bec LED cu luminițe RGB și boxă bluetooth cu putere de 3W, este disponibil la prețul promoțional de 59,90 lei. Produsul este marca Hoff și se conectează la smartphone prin intermediul aplicației Magic LED.

Becul are soclu E27, iar temperatura luminii poate fi setată în intervalul 2.700 – 6.500K.

Interesant este, de asemenea, senzorul de mișcare inteligent PNI Safe House PG06. Dispozitivul transmite alerte pe smartphone în caz de intruziune și poate fi folosit în apartamente, case, birouri, camere de hotel, curți sau garaje. Senzorul are un unghi de detecție de 110 grade și o distanță maximă de detecție de 10 metri. Controlul dispozitivului se face prin intermediul aplicației Tuya Smart, disponibilă în App Store și Google Play.

Citește și: Lidl: Trei aspiratoare interesante disponibile acum în magazinele retailerului

Dispozitivul folosește o baterie CR123A și funcționează la temperaturi cuprinse între -10 și 50 de grade Celsius.

Cei care se tem că au lăsat fierul de călcat în priză acasă pot achiziționa pentru el un prelungitor smart, pe care să îl controleze de la distanță. La Dedeman atrage atenția modelul Nedis WIFIP311FWT, disponibil la prețul de 227 de lei. Acesta are trei prize, iar aplicația dedicată permite programarea independentă a acestora. Produsul oferă suport pentru asistenți vocali digitali precum Amazon Alexa și Google Assistant.

Prelungitorul suportă, conectate în același timp, dispozitive cu putere maximă de 3.680 W. Cablul de alimentare are lungime de 1,8 metri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult