Lidl: Trei aspiratoare interesante disponibile acum în magazinele retailerului

07.02.2022
Lidl: Trei aspiratoare interesante disponibile acum în magazinele retailerului

Lanțul de supermarketuri Lidl a introdus în ofertă trei aspiratoare inedite sub marca proprie Silvercrest: unul robot, unul vertical 2-în-1 și un model 3-în-1.

Poate cel mai interesant este cel inteligent, de tip „Roomba”. Aspiratorul are un diametru de 33 de cm și o înălțime de 7,6 cm, iar rezervorul pentru praf are capacitate de 0,6 litri. Aparatul include 11 senzori, iar bateria cu capacitate de 2.400 mAh oferă o autonomie maximă de 90 de minute.

Citește și: Lidl va vine, începând de joi, un dispozitiv smart de fitness util

Zgomotul făcut de dispozitiv este de 70 dB. Aspiratorul poate fi controlat prin intermediul aplicației Lidl Home, disponibilă în magazinele virtuale Google Play și Apple App Store. Acolo, utilizatorii pot alege unul dintre cele cinci moduri de operare: Clasic (curățare în modul aleatoriu), Automat (curățare în piste paralele, cu 60% suprapunere), Spot (curățare în formă spiralată, cu putere de aspirare maximă), Colțuri (curățare de-a lungul laturilor încăperii) și Max (curățare cu putere de aspirare maximă). Aparatul costă 799 de lei.

Tot la Lidl poate fi achiziționat un aspirator 3-în-1, cu funcții de ștergere, uscare și aspirare. Dispozitivul costă 729 de lei. Aspiratorul include filtru HEPA 13 care poate fi înlocuit. Rezervorul de apă curată are capacitate de 820 ml, iar cel de apă murdară este de 480 ml. Aspiratorul vine cu cablu cu lungime de 7,5 metri.

Interesant este și aspiratorul vertical 2-în-1, cu putere de 120 W, pe care Lidl îl vinde la prețul de 349 de lei. Dispozitivul aspiră fără sac și oferă două moduri de operare: MAX (putere maximă) și ECO (economisire de energie). Autonomia în mod MAX este de 25 de minute, potrivit producătorului, iar în modul ECO ajunge la 45 de minute. Rezervorul de praf are capacitate de 600 ml.

Încărcarea completă a acumulatorului de 2.500 mAh se face în 4-5 ore. Acest model, care poate fi folosit și ca aspirator de mână, include de asemenea filtru HEPA. În cutie sunt incluse mai multe accesorii și un suport pentru perete.

Pentru cei care nu au nevoie de modele mai puternice este disponibil, la Lidl, un aspirator de mână, pentru medii umede sau uscate.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Dedeman: Trei dispozitive smart interesante, cu rating bun, din oferta actuală

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult