Dedeman vinde 3 produse Akai utile cu reducere

19.08.2022
Dedeman vinde 3 produse Akai utile cu reducere

Retailerul Dedeman are reduceri la gama de produse Akai din ofertă. Trei dispozitive ne-au atras atenția.

O pereche de căști wireless de tip over-ear, modelul Akai BTH-P23, este disponibilă la prețul de 90 de lei (109 lei înainte). Dispozitivul atrage atenția prin faptul că încorporează un modul radio FM.

Căștile dispun de conexiune Bluetooth 5.0, acumulator cu capacitate de 300 mAh (care oferă autonomie de până la 7 ore pentru muzică) și difuzoare de 40 mm. Mai mult, includ microfon și pot fi folosite pentru apeluri telefonice. Încărcarea completă a bateriei se face în maxim 3 ore.

Radioul cu ceas Akai ABTS-S2.

Doamnele și domnișoarele, în special, vor aprecia radioul FM Akai ABTS-S2, care are carcasă roz. Acesta este un dispozitiv multifuncțional, care mai funcționează ca ceas și boxă externă. Aparatul costă 97 de lei (preț redus de la 104 lei).

Dispozitivul include difuzoare cu putere RMS de 6 W (2 x 3W), conexiuni Bluetooth, jack audio de 3.5 mm și USB. Bateria are capacitate de 1.800 mAh.

Totodată, un soundbar Akai ASB-5L, cu putere (RMS) de 40 W, este disponibil la prețul de 239 de lei (redus de la 259 de lei). Dispozitivul dispune de conexiuni Bluetooth 5.0, HDMI (ARC) și jack audio universal de 3.5 mm.

Soundbar-ul are modul radio FM (frecvențe de 87.5 MHz – 108 MHz), afișaj LED și dispune de telecomandă.

Foto. Dedeman.ro

Citește și: Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult