Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii

18.08.2022
Lidl aduce 3 dispozitive utile pentru elevi, înainte de începerea școlii

Lidl va avea o ofertă bogată de rechizite și produse pentru elevi săptămâna viitoare. Ne-au atras atenția trei gadgeturi utile.

O tabletă LCD pentru scris și desenat, marca Silvercrest, va fi disponibilă la prețul de 40 de lei. Dispozitivul poate fi folosit pe post de foaie de lucru atunci când elevii își fac temele.

Conținutul de pe ecran poate fi șters ușor prin simpla apăsare a unui buton. Tableta are, pe partea din spate, doi magneți care permit fixarea ei pe suprafețe metalice.

Dispozitivul dispune de stylus și suport dedicat pentru acesta. Ecranul poate fi blocat pentru ca notițele sau desenele să nu se piardă.

Tableta Silvercrest care va fi disponibilă la Lidl.

O tabletă simplă de scris, marca Bic Velleda, va costa 10 lei. Dispozitivul poate fi utilizat pe ambele fețe – dispune de o față albă și de una liniată. În pachet sunt incluse un marker și un burete.

Citește și: Dedeman vinde 3 produse Akai utile cu reducere

Totodată, un laminator United Office, care poate fi utilizat pentru laminarea orarului, a diplomelor sau a legitimațiilor, va fi disponibil la prețul de 139 de lei. Dispozitivul poate fi folosit pentru laminare la cald sau la rece și funcționează cu coli de dimensiune maximă A3.

Laminatorul dispune de trimmer pentru hârtie și folie: taie maximum trei coli sau un document laminat.

Cele trei produse vor fi disponibile în magazinele Lidl începând de luni, 22 august.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult