Dispozitiv inedit, util de Revelion, disponibil acum la Lidl. Prețul este foarte bun

27.12.2021
Dispozitiv inedit, util de Revelion, disponibil acum la Lidl. Prețul este foarte bun

Lidl a introdus în ofertă un dispozitiv electronic inedit, cu câteva zile înainte de petrecerea de Revelion. În magazinele lanțului de supermarketuri se găsește un microfon pentru karaoke.

Dispozitivul, marca Lenco (model BMC-090BK), are putere de 5 W, bluetooth, difuzor și luminițe. Microfonul costă 129 de lei.

Volumul microfonului și cel al difuzorului pot fi reglate separat. Efectele luminoase pot fi afișate în ritmul muzicii rulate.

Potrivit producătorului, dispozitivul are autonomie de până la 8 ore cu bateria încărcată complet. Microfonul include slot pentru carduri micro-SD, dar și un suport pentru telefon.

Produsul este disponibil în două culori, roz și negru. În cutie sunt incluse două cabluri, unul USB pentru încărcare și altul cu jack-uri de 3,5 mm pentru conectarea la alte dispozitive compatibile.

Microfonul Lenco are dimensiunile 28 x 7 x 8 cm și o greutate de 450 de grame.

Prețul cerut de Lidl este foarte bun. La Altex, același model costă 169 de lei.

Un alt dispozitiv electronic atractiv din oferta actuală a Lidl este purificatorul de aer Ledvance. Dispozitivul, cu putere de 4,5 W, are dimensiuni mici, pentru a putea fi mutat prin locuință, birou sau luat în deplasări. Potrivit producătorului, modelul elimină 99,9% din virusuri, inclusiv SARS-CoV2, dar și bacterii folosind radiație UV-C. Aparatul dispune de filtru HEPA (H13).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult