Lidl: Dispozitiv util în locuință, mai ales în pandemie, disponibil săptămâna viitoare

24.12.2021
Lidl: Dispozitiv util în locuință, mai ales în pandemie, disponibil săptămâna viitoare

În magazinele Lidl se va găsi, începând de lunea viitoare, un dispozitiv util în locuință și la birou, mai ales în această perioadă de pandemie.

Lanțul de supermarketuri va oferi un purificator de aer marca Ledvance. Dispozitivul, cu putere de 4,5 W, are dimensiuni mici, pentru a putea fi mutat prin locuință sau luat în deplasări. Înălțimea aparatului este de doar 16 cm, iar încărcarea se face prin intermediul unui port USB.

Potrivit producătorului, modelul elimină 99,9% din virusuri, inclusiv SARS-CoV2, dar și bacterii folosind radiație UV-C. Aparatul dispune de filtru HEPA (H13).

La Lidl, purificatorul costă 249 de lei.

Aparatul folosește un proces de curățare a aerului în trei etape. Prima dată particulele sunt reținute de filtrul HEPA. Apoi, filtrul este dezinfectat de lumină UV-C emisă de LED-uri. În ultima etapă LED-uri UV-C care emit lumină violetă dezinfectează aerul rămas. Radiația nu iese în afara dispozitivului.

Potrivit producătorului, aparatul nu include și nu emite substanțe periculoase, putând fi folosit în apropierea bebelușilor și a femeilor gravide.

Nu în ultimul rând, purificatorul de aer dispune de trei viteze: mică, medie și mare.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Dispozitiv inedit, util de Revelion, disponibil acum la Lidl. Prețul este foarte bun

Elon Musk, umilit. Cântec despre șeful Tesla: Cel mai mare gamer, dar un amant…

Copilul din „Doi bărbați și jumătate”, de nerecunoscut după ce a câștigat 20 mil. $, apoi a dispărut

Urmărește Go4IT.ro pe Google News