Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni

01.12.2022
Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni
Foto: Lidl.ro

Lidl continuă să includă în ofertă produse pentru Sărbători, iar printre cele care se vor găsi săptămâna viitoare în magazine se află un dispozitiv pentru pomul de Crăciun foarte util.

Lidl va oferi un suport pentru brad cu rezervor de apă, sub marca proprie Livarno Home. Apa din recipient are două întrebuințări: ține pomul proaspăt mai mult timp și stabilizează dispozitivul.

Suportul, cu dimensiunile 37 x 10,5 cm, este compatibil cu pomi cu înălțime maximă de 2,5 metri și care au trunchiul cu diametrul, la bază, de 3 – 12 cm. Rezervorul de apă are capacitate de 2,5 litri, iar suportul poate susține brazi cu greutate maximă de 4,5 kg.

În acest dispozitiv, pomul este prins printr-un sistem cu clești, acționat prin intermediul unei manete care poate fi blocată în poziție.

Citește și: Utile la pregătirile de Sărbători: Lidl are o ofertă bogată de electrocasnice de bucătărie

Deși pe internet veți găsi recomandări de substanțe și ingrediente (aspirină, zahăr, sare și chiar înălbitor) care pot fi adăugate în apa pomului pentru ca acesta să se păstreze mai bine proaspăt, Michigan State University susține că nu este nevoie de nimic în afară de apă simplă.

Produsul va ajunge în magazine luni, 5 decembrie, la prețul de 119 lei. Compania oferă o garanție de 5 ani la acest produs, așa că aveți grijă să nu aruncați bonul.

Lidl

Tot luni ajunge în magazinele Lidl o instalație de pom interesantă, cu globuri iluminate cu LED-uri. Dispozitivul funcționează cu baterii și costă doar 20 de lei.

Puteți vedea cum funcționează un suport similar pentru pom în clipul video de mai jos:

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult