Utile la pregătirile de Sărbători: Lidl are o ofertă bogată de electrocasnice de bucătărie

05.12.2022
Utile la pregătirile de Sărbători: Lidl are o ofertă bogată de electrocasnice de bucătărie

Lidl are în această săptămână o ofertă bogată de electrocasnice pentru bucătărie, oferite sub marca Silvercrest Kitchen Tools. Am făcut o selecție cu cele mai interesante dispozitive.

O mașină electrică de tocat carne este disponibilă la prețul de 249 de lei. În cutie sunt incluse trei discuri cu perforații de mărimi diferite: 7 mm, 5 mm și 3 mm. Setarea dispozitivului se face prin intermediul unui panou de tip soft touch. Mașina, cu putere de 350 W, poate prelucra maxim 1 kg de carne pe minut.

Totodată, un aparat de vidat este disponibil la prețul de 149 de lei. Pachetul include garnitură de schimb și diverse accesorii. Seturi de 25 de pungi (25 x 30 cm) sau 50 de pungi (15 x 25 cm) pentru vidat sunt disponibile separat la prețul de 30 de lei.

Citește și: Trei dispozitive smart, inclusiv unul pentru Crăciun, disponibile la Dedeman cu preț bun

Un robot de bucătărie cu putere de 900 W poate fi cumpărat la prețul de 699 de lei. Dispozitivul include cântar integrat în castron și vine cu accesorii pentru frământare, amestecare, mixare și bătut.

Lidl
Robotul de bucătărie disponibil în magazinele Lidl.

Lidl are în ofertă și cântare de bucătărie, la prețul de 35 de lei bucata. Unele modele au pe ele imagini de Sărbători. Cântarele suportă o greutate maximă de 5 kg, au ecrane LCD și funcționează cu baterii.

Găsiți, de asemenea, în magazinele Lidl un mărunțitor de 500 W. Pachetul include accesoriu pentru baterea smântânii. Aparatul are două trepte de viteză: 5.000 rotații/minut sau 6.300 rotații/minut. Dispozitivul costă 100 de lei.

Toate aparatele Silvercrest Kitchen Tools prezentate beneficiază de garanție de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Dispozitiv pentru brad util și ușor de folosit, disponibil la Lidl începând de luni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult