Dispozitive inedite, disponibile cu preț bun la Lidl în săptămâna 4 – 10 iulie

04.07.2022
Dispozitive inedite, disponibile cu preț bun la Lidl în săptămâna 4 - 10 iulie

Lidl are noi oferte de gadgeturi în această săptămână. Am făcut o selecție de cinci produse, disponibile pe lângă cele pe care le-am prezentat deja săptămâna trecută.

Începând din 4 iulie sunt disponibile, la Lidl, console video „de buzunar” pentru copii. Modelele Lexibook au ecran color cu diagonala de 1,8” (4,6 cm) și volum ajustabil pe patru nivele. Pe dispozitive vin preinstalate 150 de jocuri cu grafică 8-bit, din categorii precum arcade, logică sau acțiune etc.

Produse disponibile începând de joi

Un termometru multifuncțional cu Bluetooth, marca Silvercrest, va fi disponibil la prețul de 90 de lei. Produsul folosește aplicația Health For You și poate memora local 30 de citiri. Termometrul poate lua temperatura la nivelul urechii.

Citește și: 5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop cu preț redus cu 600 de lei

O baterie de cadă/duș cu termostat, marca Livarno Home, va fi disponibilă la prețul de 249 de lei. Dispozitivul va beneficia de garanție timp de cinci ani.

Lidl va oferi un ventilator de 80 W, cu funcție de pulverizare de apă, la prețul de 469 de lei. Dispozitivul are dimensiunile 44 x 125 x 40 cm, include rezervor de apă detașabil de 3 litri, trei trepte de viteză și are telecomandă.

O lampă LED solară în formă de glob, marca Livarno Home, va fi disponibilă la prețul de 30 de lei. Dispozitivul are o înălțime de 72 cm și dispune de un panou solar. Produsul beneficiază de rezistență la praf și apă (certificare IP44).

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult