„Avalanșă” de gadgeturi la Lidl. Iată cele mai interesante oferte

30.06.2022
„Avalanșă” de gadgeturi la Lidl. Iată cele mai interesante oferte

Lidl va avea, săptămâna viitoare, o ofertă bogată de produse electronice. Am făcut o selecție cu cele mai interesante gadgeturi pe care la va vinde lanțul german de supermarketuri.

Pentru cei care fac vlogging sau streaming online, la Lidl va fi disponibilă, începând de luni, o lampă pentru smartphone, marca Digipower. Dispozitivul va costa 90 de lei și va oferi 10 niveluri de iluminare. Lampa include 114 LED-uri, care pot afișa 15 culori.

Revin în oferta Lidl consolele video pentru copii Lexibook. Dispozitivul are ecran LCD color cu diagonala de 1,8” (4,6 cm), permite ajustarea volumului, include 150 de jocuri (arcade, logică, acțiune etc.) și va fi disponibil în mai multe variante de culori. Consola va costa 100 de lei.

Citește și: Lidl vinde trotinete și o dronă în această săptămână. Preț și caracteristici

Produsul funcționează cu 3 x baterii de tip AAA. Dispozitivul este recomandat pentru copii cu vârste mai mari de 3 ani.

Lidl
Aspiratorul SilverCrest cu acumulator care va fi disponibil începând de luni la Lidl.

Un al treilea produs util pentru pasionații de tehnologie este aspiratorul de mână cu acumulator SilverCrest, care va fi disponibil în magazinele companiei. Dispozitivul, de 7,4 V, va costa 139 de lei și va putea fi folosit pentru curățarea de tastaturi, interioare de PC-uri sau mufe și sloturi. Capacitatea de colectare maximă este de 100 ml.

Acumulatorul cu capacitate de 2.000 mAh oferă o autonomie de până la 15 minute, potrivit producătorului.

Aspiratorul portabil va beneficia de garanție de 3 ani și va fi disponibil în culorile alb și negru.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult