Două produse smart esențiale pe care le poți cumpăra cu reducere de la Dedeman

28.02.2023
Două produse smart esențiale pe care le poți cumpăra cu reducere de la Dedeman

Dedeman are din nou afișate reduceri de prețuri la produse din categoria smart. Am selectat două dispozitive interesante.

O plafonieră LED inteligentă, modelul Inverness 7775, cu putere de 15 W și intensitate a fluxului luminos de 1.190 de lumeni, este disponibilă la prețul de 159 de lei (redus cu 20 de lei). Dispozitivul poate oferă lumină caldă sau rece și beneficiază de rezistență medie la praf și apă (rating IP44). Durata de viață anunțată de producător este de 30.000 de ore.

Plafoniera este compatibilă cu aplicația Tuya Smart, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Dispozitivul poate fi controlat și prin intermediul telecomenzii dedicate.

Dedeman
Hisense 43E7HQ

Totodată, Dedeman vinde televizorul QLED Smart Hisense 43E7HQ cu o reducere de 100 de lei, prețul actual fiind de 1.400 de lei. Dispozitivul are display cu diagonala de 109 cm, care oferă rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli) și unghi de vizualizare de 178 de grade.

Citește și: Oferta săptămânii la eMAG: Laptop ThinkPad bine „mobilat”, disponibil cu reducere mare

Hisense 43E7HQ mai include două difuzoare cu putere de câte 7 W, suport pentru tehnologia Dolby Vision și rulează sistemul de operare VIDAA U 5.0. Platforma oferă acces la majoritatea aplicațiilor populare – Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, YouTube Music, UEFA TV sau Plex – iar suplimentar este disponibilă o aplicație pentru dispozitive mobile care poate fi folosită pentru controlul televizorului.

Pentru posesorii de console video, televizorul poate oferi un timp de răspuns scăzut până la 20 ms.

La capitolul conectivitate, Hisense 43E7HQ include, printre altele: trei porturi HDMI, conector pentru căști, port ethernet, ieșire S/PDIF și intrare compozită AV.

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult