Două unelte foarte utile, în oferta Lidl de săptămâna viitoare

14.05.2021
Două unelte foarte utile, în oferta Lidl de săptămâna viitoare
Lanțul de retail Lidl va vinde săptămâna viitoare două unelte care nu ar trebui să lipsească din casele celor pasionați de proiecte de tip DIY, decorațiuni sau tâmplărie.

Compania va oferi un ferăstrău pendular cu preț special, de 149 de lei. Aparatul, marca Parkside, beneficiază de ghidare cu laser și lumină de lucru cu LED.

Dispozitivul are, de asemenea, funcție de suflantă pentru o linie de tăiere fără așchii și reglaj pentru tăiere fină. Ferăstrăul oferă o adâncime de tăiere de maxim 8 cm pentru lemn, 1,2 cm pentru aluminiu și 0,8 cm pentru metal.

Unealta oferă trei unghiuri de tăiere stânga/dreapta: 0°, 22,5° și 45°.

Ferăstrăul pendular vândut de Lidl are cablu cu lungime generoasă, de 4 m. Produsul va beneficia de garanție de 3 ani.

Vor fi disponibile și pânze de rezervă, tot marca Parkside, la prețul de 13 lei setul. Pachetul include cinci lame de fabricație elvețiană.

Un alt produs atractiv care va fi disponibil în magazinele retailerului este nivela laser în cruce. Aceasta permite fixarea exactă a obiectelor – tablouri, calorifere, decorațiuni etc. – pe pereți. Precizia de nivelare oferită este de +/- 0,8 mm/m. Nivela va costa 100 de lei și va beneficia de garanție de 3 ani.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor ce trimit pe Stația Spațială

Kaufland, 12 mai: Accesorii, unelte și produse interesante din ofertă

Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să nu cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult