Kaufland, 12 mai: Accesorii, unelte și produse interesante din ofertă

12.05.2021
Kaufland, 12 mai: Accesorii, unelte și produse interesante din ofertă
Foto: Profimedia Images

Liderul pieței de retail din România, Kaufland, vine cu noi oferte în această săptămână. Printre acestea se numără gadgeturi, accesorii și unelte care ar putea fi interesante pentru cititorii noștri.

Kaufland vinde o serie de articole pentru camping, printre care sunt și unele deosebite.

O lampă împotriva țânțarilor, cu putere de 3 W și autonomie de până la 15 ore, costă 90 de lei. Interesantă este și lampa pliabilă cu LED disponibilă în magazine. Produsul costă 12 lei și a fost gândit pentru a ocupa puțin spațiu în bagaje.

Din oferta actuală mai fac parte un rucsac și o geantă termo, cu capacitate de 15 litri, respectiv 8 litri. Rucsacul costă 50 de lei, iar geanta are prețul de 35 de lei.

Citește și Lidl, 10 mai: Cele mai interesante produse din oferta retailerului german. Ofertele de joi

La categoria Gospodărie sunt disponibile mai multe accesorii și unelte interesante. O lampă LED de lucru cu magnet și diametru de 7 cm costă 9 lei. Aceasta funcționează cu trei baterii AAA, incluse în pachet.

O pereche de căști de protecție cu lungime reglabilă costă 20 de lei.

Pentru cei care au multe cuțite în casă care nu mai taie bine, Kaufland oferă un aparat de ascuțit universal, care poate fi folosit pentru lame, burghie și dalte. Stația costă 80 de lei.

Tot pentru ascuțit, dar și pentru finisat, poate fi folosit polizorul dublu, marca My Project, cu putere de 200 W, care costă 129,90 de lei. Aparatul include capace și ochelari de protecție și beneficiază de garanție de 3 ani.

În magazinele Kaufland poater fi găsit, de asemenea, un aparat pentru prepararea înghețatei, marca Switch On, la prețul de 85 de lei. Dispozitivul are putere de 12 W și bol cu capacitate de 1 litru. Pentru cei care au nevoie de un model mai avansat, Lidl vinde unul marca Silvercrest Kitchen Tools, la prețul de 349 de lei.

Sursa: Kaufland.ro

Citește și:

S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere. „Au făcut-o” chiar şi în România

Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult