Gadgetul bizar al zilei: Teddy Love este un ursuleţ de pluş-vibrator

Gadgetul bizar al zilei: Teddy Love este un ursuleţ de pluş-vibrator

O companie a lansat un ursuleţ de pluş cu funcţie de vibrator. Numită Teddy Love, jucăria sexuală are un nas care vibrează. Pot fi selectate 10 niveluri pentru intensitatea vibraţiei. Ursuleţul are şi limbă, despre al cărei rol nu credem că este nevoie să vă oferim detalii.

 

Persoanele care l-au încercat nu sunt foarte mulţumite de ursuleţul care costă 22 de dolari pe Amazon. În acest moment produsul are un rating de 2,5/5. Utilizatorii sunt nemulţumiţi de faptul că vibraţiile nu sunt foarte puternice, iar „blana” lui Teddy se murdăreşte uşor. 

 

 

O femeie scrie, pe Amazon, că a comandat din greşeală acest ursuleţ, crezând că este o jucărie. Ea spune că nu s-a uitat cu atenţie la descriere. „Când a ajuns coletul am zis: ‘Dumnezeule!’ Era pentru fiica mea”, a scris ea.

Dacă în vest femeile au la dispoziţie multe opţiuni când vine vorba de jucării sexuale, în alte ţări doamnele şi domnişoarele trebuie să se mulţumească cu telefoane Nokia vechi. Un sondaj realizat de publicaţia online indiană Agents of Ishq, în care le-a întrebat pe femei ce dispozitive folosesc pentru a se masturba, a dat nişte rezultate surprinzătoare. De mai multe ori în răspunsurile oferite de cititoare au apărut modelele Nokia vechi, folosite pe post de vibratoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult