Țara în care multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu pentru a juca Snake

03.11.2020
Țara în care multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu pentru a juca Snake
Foto: Profimedia Images

Există o țară în care foarte multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu le folosesc pentru a-și înșela partenerii sau pentru a juca Snake.

Un sondaj realizat de publicaţia online indiană Agents of Ishq, în care le-a întrebat pe femei ce dispozitive folosesc pentru a se masturba, a dat nişte rezultate surprinzătoare. De mai multe ori în răspunsurile oferite de cititoare au apărut telefoanele Nokia vechi, folosite pe post de vibratoare.

Citește și: Când au auzit ce le cere această tânără, cei care o urmăreau live pe net au încremenit. Ai face asta pentru ea?

Potrivit publicaţiei Quartz, acest lucru se întâmplă deoarece jucăriile pentru adulți sunt încă un subiect tabu în India şi nu sunt uşor de procurat. „În piaţa de smartphone-uri cu cea mai rapidă creştere, telefonul standard Nokia rămâne relevant – ca vibrator”, notează Quartz.

Deşi masturbarea este un subiect delicat când vine vorba de femei în India, sondajul arată că 32% dintre participante fac acest lucru în fiecare zi.

Există o piață pentru modele de telefoane Nokia vechi

Unele modele de telefoane Nokia vechi sunt foarte populare şi în rândul traficanţilor de droguri, deoarece aceştia cred că sunt mai greu de interceptat.

Citește continuarea în Go4games.

CITEȘTE ȘI:

Huawei a pierdut bătălia 5G pentru „inima” Uniunii Europene, în fața rivalei Nokia

HMD pregătește noi telefoane Nokia „clasice”: Nokia 6300 și Nokia 8000

HMD Global pregătește Nokia 10 PureView cu chipset Snapdragon 875 și sticlă de safir

Sursa: Quartz

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News