Galaxy Note10 va primi o selecţie impresionantă de huse de protecţie de la Samsung la lansare [FOTO]

05.08.2019
Galaxy Note10 va primi o selecţie impresionantă de huse de protecţie de la Samsung la lansare [FOTO]

Mai sunt doar două zile până la evenimentul de prezentare Unpacked pe care Samsung îl organizează la New York, însă deja avem detalii aproape complete despre dispozitivele Galaxy Note10 pe care compania le pregăteşte pentru lansare. După multiple fotografii cu dispozitivele Note10 şi Note10+, a venit vremea să vedem şi primele fotografii cu accesoriile oficiale, selecţia de huse pe care Samsung le va oferi clienţilor.

Imaginile prezintă huse şi carcase cu protecţie pentru display atât pentru modelul Galaxy Note10 standard, cât şi pentru modelul Galaxy Note10+. Diferenţa între acestea este evidentă pe partea din spate, unde modelul „plus” integrează o cameră 3D TOF poziţionată sub blitz-ul camerei. Selecţia de huse include modele din silicon, modele din piele, modele de tip „cover” şi nu în ultimul rând modele iluminate cu LED-uri pe partea din spate.

Modelul cu protecţie pentru display pare să fie foarte interesant, întrucât acesta lasă întreaga parte din dreapta a ecranului transparentă, aici fiind amplasate informaţii pe display. Avem data şi ora, starea bateriei, cât şi pictograme cu aplicaţiile care au notificări active, nevăzute încă de utilizator. Probabil că Samsung va permite inclusiv interacţionarea cu aceste aplicaţii, fără a fi nevoie de a debloca telefonul pentru a suna pe cineva înapoi sau a citi un mesaj.

Carcasa cu LED-uri pe spate va folosi probabil funcţionalitatea de încărcare wireless pentru a alimenta modelul de pe spate, care la prima vedere seamănă cu un cer înstelat, fiind în ton cu numele „Galaxy” al seriei de smartphone-uri de la Samsung.

Carcasele vor fi disponibile într-o varietate de culori, în funcţie de materialul ales. Cele de tip cover vin în culori mai „serioase”, precum alb, negru sau gri, câd şi în două culori mai „excentrice” precum roz şi roşu. Imaginile sugerează că şi telefoanele vor fi disponibile în aceste culori, având în vedere nuanţele de sub husă. Husele din silicon vor veni în culorile negru, gri, alb, roşu, albastru şi roz, în timp ce modelele din piele vor fi livrate în roşu, negru, alb, maro şi gri.

În cele din urmă, Samsung va oferi şi huse transparente din plastic sau silicon, cât şi o serie de huse rezistente la şocuri, care par a fi realizate din plastic dur şi cauciuc la extremităţi. Acest model de husă pare să includă şi un stand pentru telefon, putând fi aşezat pe o masă pentru a viziona filme sau a juca jocuri folosind un controller wireless.

Ce nu ştim momentan referitor la aceste huse sunt preţurile, însă având în vedere că sunt produse oficiale dezvoltate de Samsung, cu siguranţă acestea nu vor fi mici. Un alt detaliu dezvăluit de către WinFuture în articolul în care sunt prezentate aceste fotografii cu husele este încărcătorul rapid de 25W care va fi inclus în cutia lui Galaxy Note10, care va oferi o mufă USB Type-C la care se conectează un cablu Type-C-to-Type-C.

Galerie foto

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult