Go4news: Această încuietoare de uşă se închide automat atunci când utilizatorul intră pe un site pentru adulţi [VIDEO]

18.07.2016
Majoritatea utilizatorilor de internet încuie uşa camerei înainte de a intra pe un site pentru adulţi. Un bărbat, numit Mike, a inventat o încuietoare pentru uşă care se închide automat atunci când utilizatorul porneşte modul incognito într-un browser. Inventatorul susţine că dispozitivul le este de folos soţilor atunci când caută cadoul perfect pentru partenerele de viaţă. Clar!
 
Citeşte şi: Cine mai are nevoie de deodorant? În Japonia a fost inventat ventilatorul pentru subraţ
 
Incognito Lock este conectată la PC prin intermediul unui mini computer Arduino, care controlează un mic motoraş care încuie uşa. 
 
 
Un program verifică toate browserele care rulează pe computer, iar dacă găseşte unul în mod incognito, blochează automat încuietoarea. Puteţi vedea în clipul de mai jos cum funcţionează sistemul. 
 
Mike a publicat pe GitHub codul pentru programul folosit, aşa că Incognito Lock poate fi construit de oricine. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult