Go4news: Acest lacăt inteligent poate fi descuiat cu smartphone-ul şi te avertizează dacă cineva îl forţează

27.09.2016
Toate dispozitivele din jurul nostru devin inteligente, iar nici lacătul nu face excepţie. Keyless Outdoor Padlock, produs de compania Master Lock, este un lacăt inteligent care poate fi încuiat şi descuiat folosind aplicaţia dedicată pentru smartphone. 
 
Dispozitivul se conectează la smartphone via Bluetooth şi dispune de senzori prin care monitorizează activitatea din jur. Lacătul poate trimite mesaje pe telefon după ce este forţat de cineva. 

Keyless Outdoor Padlock poate fi deschis şi atunci când utilizatorul nu are smartphone-ul la el prin introducerea unui cod direcţional. Dispozitivul poate fi setat să se deschidă atunci când telefonul se află în apropierea lui, fără a fi necesară nicio altă acţiune. 

 
Lacătul este disponibil în două versiuni, una pentru exterior şi alta pentru interior. Primul model, mai rezistent şi mai mare, costă 90 de dolari, iar celălalt 70 de dolari. 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult