Hasselblad „True Zoom Camera” pentru Moto Z apare iar în imagini neoficiale [FOTO]

25.08.2016
Hasselblad „True Zoom Camera” pentru Moto Z apare iar în imagini neoficiale [FOTO]

Încă dinainte de anunţul oficial al noilor flagship-uri Moto Z de la Lenovo, au tot apărut imagini pe internet cu un accesoriu din seria MotoMods care ar putea îmbunătăţi capabilităţile foto ale telefoanelor. Imaginile recente cu acesta sugerau că este realizat de Hasselblad, sau cel puţin în parteneriat cu celebra companie de echipamente foto, iar noile imagini confirmă acest lucru încă odată. Se pare că lansarea camerei foto din seria MotoMods pentru terminalele Moto Z este iminentă.

Este foarte posibil ca IFA să fie scena pe care Lenovo va dezvălui acest accesoriu, întrucât deja au apărut pe internet noi fotografii care ar putea face parte din campania de promovare a acestuia. Accesoriul „True Zoom Camera”, cum a fost numit în alte materiale scăpate pe internet, poartă în continuare branding-ul Hasselblad şi pare să beneficieze de un obiectiv cu zoom optic 10x, un blitz dedicat (informaţiile mai vechi sugerau că este bazat pe Xenon) şi capabilitatea de a capta fotografii în format RAW.

Toate aceste detalii sugerează că este vorba despre un accesoriu scump, probabil costul său depăşind pragul psihologic de jumătate din valoarea dispozitivului la care se conectează. Imaginile sugerează că accesoriul va fi destul de gros, ceea ce ar putea însemna că va beneficia şi de un acumulator dedicat. În cazul în acesta, este posibil ca MotoMod-ul de la Hasselblad să poată funcţiona independent de smartphone-urile Moto Z, putând fi conectat la acestea doar pentru transfer de fotografii, backup şi pentru a folosi display-ul acestora pe post de viewfinder.

Toate aceste informaţii sunt momentan neconfirmate şi sunt bazate doar pe imaginile şi detaliile scăpate pe internet. Probabil că vom afla mai multe despre Hasselblad „True Zoom Camera” săptămâna viitoare, când se dă oficial startul târgului IFA 2016 din Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult