HP lansează primele căşti de gaming prevăzute cu „frigider” pentru urechi

30.05.2018
HP lansează primele căşti de gaming prevăzute cu „frigider” pentru urechi

Parte din gama Omen de accesorii pentru gaming, noile căşti HP Mindframe sunt prevăzute cu sistem activ de termoreglare, capabil să menţină în limite confortabile temperatura la nivelul urechilor.

Sursă majoră de disconfort în timpul sesiunilor prelungite de jocuri, transpiraţia şi senzaţia de căldură indusă de cupele bine capitonate ale căştilor pentru gaming ar putea fi complet eliminată cu noul produs HP. Efectul de răcire este obţinut dotând fiecare cupă cu propriul modul termoelectric (TEC). Denumit şi modul Peltier, acesta induce un efect de răcire la aplicarea unui curent electric, dezavantajul fiind producerea de căldură în exces pe latura opusă, care trebuie eliberată mediului înconjurător.

În afara sistemului avansat pentru răcire, confortul mai este întreţinut şi cu ajutorul cadrului ajustabil prevăzut cu „suspensie” pentru cap, în fapt o bandă capitonată menită să distribuie uniform greutatea întregului ansamblu.

Prezentate la evenimentul HP Gaming Festival organizat la Beijing, căştile HP Mindframe sunt compatibile surround 7.1 şi optimizate pentru o bună spaţializare 3D a sunetului din jocuri. Lista dotărilor este completată cu un microfon unidirecţional prevăzut cu funcţie de anulare a zgomotului.

Momentan, fără preţ oficial, căştile HP Mindframe vor fi disponibile pentru cumpărare din a doua jumătate a acestui an.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult