HTC reduce preţul Vive la 499 dolari şi anunţă disponibilitatea la precomandă a căştilor Vive Pro

19.03.2018
HTC reduce preţul Vive la 499 dolari şi anunţă disponibilitatea la precomandă a căştilor Vive Pro

Amatorii de jocuri VR pot achiziţiona de acum accesoriul HTC Vive la un preţ mai bun, sau opta pentru modelul îmbunătăţit Vive Pro.

Livrate începând cu data de 5 aprilie, căştile pentru realitate virtuală HTC Vive Pro îmbunătăţesc substanţial calitatea imaginii afişată, folosind două ecrane OLED capabil să redea fiecărui ochi imagini cu rezoluţie 1400×1600 pixeli. HTC a adus îmbunătăţiri şi la partea de ergonomie, incluzând set de căşti integrate în cască şi un mecanism de fixare care poate fi tensionat folosind un reglaj special.

Încadrată la gama high-end, HTC Vive Pro este una dintre cele mai costisitoare opţiuni pentru jocuri VR pe PC, cu mult mai scump decât alternativele Oculus Rift şi PlayStation VR. Însă HTC mizează şi pe interesul arătat de cumpărătorii din mediul business, obişnuiţi deja cu preţul de 1200 dolari cerut pentru versiunea „business ediţion” a accesoriului Vive.

Cumpărătorii care achiziţionează noul model Vive Pro până la data de 3 iunie sunt recompensaţi cu un abonament de 3 luni gratuit  la serviciul HTC Viveport.

Din păcate, momentan este disponibilă doar casca Vive Pro, kit-ul complet HTC Vive Pro urmând să fie anunţat la o dată ulterioară.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult