Huawei a anunțat Watch GT4, un smartwatch cu design elegant și funcții avansate pentru sănătate și fitness

15.09.2023
Huawei a anunțat Watch GT4, un smartwatch cu design elegant și funcții avansate pentru sănătate și fitness

Huawei anunță lansarea Huawei WATCH GT4, cea mai nouă generație a seriei flagship WATCH GT, cu design elevat și funcții avansate de health și fitness.

Prezentată la Barcelona, noua serie WATCH GT4 se aliniază poziționării HUAWEI “Fashion Forward” pentru produsele din categoria wearables, cu accent pe integrarea tehnologiei cu stilul personal. Dispozitivul este oferit în două variante: ”Pendant Design” cu cadran de 41 mm și ” Octogonal Design” la dimensiunea de 46mm. Ambele dispun de tehnologia TruSeen 5.5+, folosind senzori și algoritmi îmbunătățiți pentru măsurători mai precise și analizarea mai detaliată a stării de sănătate.

Alegerea între versiunea de 41 mm și 46 mm ține de preferințele personale în materie de design, dar va influența durata de viață a bateriei, 14 zile la modelul de 46mm vs 7 zile pentru cel de 41mm. Cert este prețul este identic la ambele opțiuni, respectiv, începând de la 1199 lei.

Modelul de 46 mm are un display de 1,43”, cel de 41 mm are display de 1,32”. Ambele sunt AMOLED-uri cu rezoluție de 466 x 466px (326ppi și, respectiv, densitate de pixeli 352ppi).

Watch GT4 este disponibil în 7 opțiuni de culoare. Pasionații de tehnologie pot alege pentru modelul de 46 mm varianta cu brățară din oțel, cu cadranul integrat, cel accesorizat cu o curea din piele maro sau modelele dinamice Rainforest Green cu bezel GMT, alături de cel cu brățară din fluoroelastomer Black.

Pentru varianta de 41 mm este disponibilă brățara metalică în două tonuri tip Piano Key, brățara Milanese inspirată din rafinamentul bijuteriilor contemporane și cureaua din piele albă.

Astfel, pasionații de gadgeturi și nu numai pot alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului personal și pot chiar să își personalizeze interfața ceasului în funcție de preferințe. De asemenea, au la dispoziție peste 25 000 de watchfaceuri în galerie, experimentând astfel diferite designuri personalizate.

Watch GT4 integrează include funcții precum Menstrual Cycle Management 3.0 și Sleep Breathing Awareness. Regăsim și o variantă îmbunătățită a tehnologiei TruSeen 5.5+ de monitorizare a sănătății. Drept rezultat, utilizatorii beneficiază de o monitorizare cu 30% mai precisă a sănătății inimii chiar și în timpul unor activități mai intense, precum alergarea sau cele care se desfășoară în medii cu temperaturi mai scăzute.

De asemenea, noul ceas este echipat cu tehnologia TruSleepTM 3.0, pentru a oferi utilizatorilor o mai bună conștientizare a ciclurilor de somn. Noua versiune promite o înțelegere completă a ciclurilor de somn și îi ajută pe utilizatori să își ajusteze conduita. Caracteristica include o funcție de conștientizare a respirației, care scanează după anomalii de respirație în timpul somnului, oferind o perspectivă cuprinzătoare asupra sănătății respiratorii din timpul unui ciclu de somn.

Sistemul de monitorizare actualizat al ciclului menstrual 3.0 analizează și reține în mod inteligent indicatorii fiziologici ai utilizatorului, cum ar fi ritmul cardiac în timpul somnului, temperatura corpului, ritmul respirator și multe altele, pentru a prezice perioadele ciclului menstrual. Acest lucru le poate aduce beneficii multora dintre utilizatorii care se confruntă cu cicluri mai puțin regulate, acum existând opțiunea de a anticipa anumite aspecte, pentru a face schimbări ale stilului de viață în punctele cruciale ale ciclului menstrual.

Pentru exerciții în aer liber, receptorul GNSS cu bandă duală oferă o poziționare cu 30% mai precisă, chiar și atunci când sunteți înconjurat de clădiri înalte.

Noua funcție Stay Fit vă ajută să urmăriți aportul caloric cu date de sănătate în timp real. Stay Fit utilizează parametri de sănătate în timp real pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze aportul caloric, oferindu-le recomandări mai exacte, adaptate nevoilor corpului, pentru o mai bună gestionare a greutății.

Activity Rings oferă informații dintr-o privire despre cum te descurci pe parcursul zilei (afișează caloriile arse, durata exercițiilor și activitatea în picioare).

 

 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult