Căștile Huawei FreeBuds 3i oferă funcție noise-canceling la preț de buget

05.05.2020
Căștile Huawei FreeBuds 3i oferă funcție noise-canceling la preț de buget

Huawei a anunțat o versiune mai accesibilă a căștilor FreeBuds 3. Noul model FreeBuds 3i renunță la construcția integral din plastic în favoarea unui design cu pernițe din cauciuc siliconic, mult mai confortabil și ușor de potrivit cu diferite forme ale urechii.

Pachetul include patru versiuni cu mărimi diferite ale pernuțelor din silicon, Huawei asigurând în acest mod o fixare etanșă pentru majoritatea utilizatorilor.

Ajutate cu noul design ergonomic, căștile FreeBuds 3i promit blocarea mai bună a zgomotelor ambiante, ajutate fiind și de tehnologia Active Noise Cancellation, pe care Huawei o oferă la un preț cu 139 dolari mai mic decât rivalul Apple (prețul oficial pentru căștile AirPods Pro cu tehnologie Noise Cancelling este de 249 dolari).

Cu preț de 110 dolari, căștile FreeBuds 3i vin echipate cu drivere de 10mm și microfoane direcționale asistate cu tehnologie de separare a zgomotelor ambiante. Căștile suportă comenzi-tap realizate prin atingeri pe carcasa exterioară și vin împreună cu cutie pentru transport care declanșează conectarea prin Bluetooth de îndată ce este deschis capacul de protecție. În plus, oprirea/pornirea căștilor este sincronizată cu funcția play/resume a telefonului mobil.

Căștile FreeBuds 3i vor putea fi comandate din magazinele Huawei oficiale, în versiuni Carbon Black și Ceramic White, începând cu data de 17 iunie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult