HyperX anunță Cloud MIX Buds, primele sale căști TWS de gaming, pentru mobil, PC și console

14.06.2022
HyperX anunță Cloud MIX Buds, primele sale căști TWS de gaming, pentru mobil, PC și console

HyperX, unul dintre brandurile de gaming ale HP, anunță Cloud MIX Buds, o pereche de căști true wireless realizate atât pentru utilizare cu telefonul mobil, cât și cu computere sau console de gaming. Acestea promit conexiune wireless rapidă, printr-o tehnologie radio proprietară, dar și compatibilitate cu dispozitive Bluetooth. La fel ca în cazul altor modele HyperX wireless, și Cloud MIX Buds promit autonomie de lungă durată.

Căștile HyperX Cloud MIX Buds pot fi conectate atât la smartphone, cât și la PC sau PlayStation 5

HyperX Cloud MIX Buds sunt primele căști de tip true wireless din portofoliul companiei. Acestea sunt echipate cu difuzoare de 12mm, unele dintre cele mai mari de pe căști de acest gen din piață și promit sunet spațiat în 3D cu surround 7.1 virtual. Aceste capabilități ar trebui să ofere o mai bună poziționare a sunetului în jocuri video, lucru important în special în jocuri competitive. Pentru PC, HyperX NGENUITY, aplicația pentru control a perifericelor vândute sub acest brand, permite configurarea profilului audio. De asemenea, poți modifica comportamentul suprafețelor tactile, folosite pentru control multimedia.

Căștile folosesc Bluetooth 5.2 pentru conexiune la dispozitive mobile, dar pot fi conectate și printr-un dongle USB-C la console de jocuri, precum PlayStation 5, sau PC-uri care au astfel de port-uri. De altfel, dongle-ul vine și cu un cablu de prelungire USB-C to USB-C pentru a-l amplasa pe birou, lucru care asigură o conexiune cât mai stabilă. Acestea sunt compatibile și cu sunet DTS Headphone:X, pe dispozitivele care permit redarea în acest format.

HyperX Cloud MIX Buds

Autonomia căștilor este de 10 ore la o singură încărcare și utilizare normală, în timp ce cutia de încărcare oferă încă 23 de ore în plus de autonomie. În total, poți beneficia de 33 de ore de ascultare la o singură încărcare. Căștile se încarcă complet în două ore în interiorul cutiei, iar cutia se încarcă într-o oră și jumătate.

HyperX Cloud MIX Buds se lansează luna aceasta în magazinele de specialitate, la un preț de 799 lei în România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult