iLDock: accesoriul ieftin şi mic pentru iPhone 7 care asigură încărcare şi redare audio în acelaşi timp

03.10.2016
iLDock: accesoriul ieftin şi mic pentru iPhone 7 care asigură încărcare şi redare audio în acelaşi timp

iPhone 7 se vinde foarte bine în ciuda lipsei jack-ului audio, care a stârnit controverse imediat după anunţul oficial. Desigur, sunt destui utilizatori care doresc să folosească noul telefon în acelaşi mod în care foloseau vechile generaţii, iar producătorii de accesorii nu au ezitat. Deja au fost anunţate huse inteligente care oferă un port Lightning şi un jack audio, însă soluţia iLDock pare să fie puţin mai elegantă, fiind uşor de purtat chiar şi în buzunarul de la pantaloni, fără să crească dimensiunile sau greutatea telefonului.

iLDock a pornit un proiect pe Kickstarter prin care oferă două produse. iLDock standard şi iLDock Pro, ambele oferind posibilitatea de a ataşa atât un cablu Lightning pentru încărcare, cât şi un jack audio pentru redarea de muzică către o pereche de căşti obişnuită. Diferenţele între iLDock şi iLDock Pro sunt însă evidente atunci când compari dimensiunile şi numărul de porturi disponibile.

În timp ce iLDock vine doar cu un locaş pentru cablu Lightning şi unul pentru căşti, versiunea Pro adaugă şi posibilitatea de a conecta alte dispozitive la telefon. Acesta vine cu o mufă USB pentru conectarea de stick-uri USB, cât şi două cititoare de carduri. Cel mare este folosit pentru carduri SD de dimensiuni normale, iar cel mic pentru carduri microSD, înlăturând astfel necesitatea pentru folosirea unui adaptor în cazul cardurilor mici.

Chiar dacă nu este singurul produs de acest gen de pe piaţă, iLDock este cu siguranţă cel mai ieftin de până acum. Cei care comandă un accesoriu prin intermediul Kickstarter vor putea plăti 10 dolari pentru iLDock şi 20 de dolari pentru iLDock Pro. Acestea vor fi livrate în culorile standard pentru iPhone precum silver, gold, rose gold şi space grey, însă nu în variante black şi jet black, introduse odată cu iPhone 7. Desigur, iLDock vor putea fi folosite alături de orice dispozitiv cu iOS care beneficiază de o mufă Lightning.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult