iWatch, primul smartwatch Apple ar putea fi lansat în mai puţin de o lună

28.08.2014
iWatch, primul smartwatch Apple ar putea fi lansat în mai puţin de o lună

După ce LG, Sony şi Samsung au testat deja piaţa cu generaţii succesive de gadgeturi pentru fitness, ceasuri inteligente cu sau fără funcţie de telefonie şi alte accesorii de purtat, Apple dă în sfârşit semne că este gata să intre în joc cu propria ofertă de produse.

Potrivit ultimelor zvonuri lansate de surse apropriate companiei americane, Apple va dezvălui cu ocazia evenimentului pregătit pentru data de 9 septembrie două modele iPhone, un smartwatch şi posibil alte accesorii pentru fitness.

Referit până acum cu numele iWatch, noul smartwatch Apple suportă sincronizare cu dispozitivele bazate pe iOS 8 şi poate interpreta datele furnizate de accesorii pentru fitness, oferind o varietate de funcţii ţinând de monitorizarea stării de sănătate. În plus, utilizatorii vor putea interacţiona cu orice dispozitive automatizate, compatibile cu sistemul HomeKit recent anunţat pentru platforma iOS 8: uşi de garaj, luminile din locuinţă, accesa camerele de securitate şi alte dispozitive conectate la internet, totul folosind aplicaţii furnizate de Apple.

Apple iWatch - design concept

Până în acest moment Apple nu a distribuit invitaţii la presupusul eveniment de lansare zvonit pentru data de 9 septembrie, lăsând deocamdată fără replică lansările de produse făcute chiar astăzi de Samsung şi LG.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video