JBL anunță Tour 2 Pro, primele căști true wireless cu display pe cutie

31.08.2022
JBL anunță Tour 2 Pro, primele căști true wireless cu display pe cutie

JBL, celebrul producător de dispozitive audio, a anunțat astăzi o pereche de căști true wireless care introduc ceva cu adevărat nou în această categorie de produse. Noile Tour 2 Pro de la JBL nu au o formă neobișnuită față de alte modele pe care le-am văzut în ultimii ani și nici nu par să ofere funcții cu mult diferite. Totuși, marea noutate stă în cutia de încărcare, care, pentru prima dată, include un display cu touchscreen complet, care afișează informații utile despre starea căștilor, dar oferă și acces la setări rapide.

Pe lângă cutia neobișnuită, căștile JBL Tour 2 Pro promit și capabilități de top

JBL Tour 2 Pro este la prima vedere o pereche de căști obișnuită, similare cu ceea ce am văzut de la Apple cu AirPods Pro sau Huawei cu FreeBuds Pro. Acestea sunt pe format in-ear, și adoptă un design cu „codițe”, unde sunt amplasate microfoanele și senzorii pentru control.

Cutia este singura care iese în evidență, întrucât integrează un display LCD de 1,45” care afișează informații similar cu ceea ce vedem pe ecranele exterioare de pe telefoanele pliabile. Aici, putem vedea starea bateriei pentru fiecare cască în parte și pentru cutia lor, dacă sunt conectate sau nu la Bluetooth, putem vedea ora exactă, putem activa sau dezactiva funcția de anulare a zgomotului ambiental și activa modul de sunet ambiental.

Toate aceste funcții sunt, în general disponibile în aplicația dedicată căștilor, care se instalează pe telefon. Acea opțiune rămâne valabilă, însă există și posibilitatea de a configura căștile fără aceasta. Probabil că utilizatorii vor prefera însă o pereche de căști fără display dacă acel display înseamnă un consum ridicat al bateriei din cutia de încărcare.

S-ar putea însă ca acest model să fie preferat de cei care vor căști cu autonomie mare și calitate ridicată a sunetului. Căștile JBL Tour 2 Pro au difuzoare dinamice de 10mm, șase microfoane pentru apeluri și ANC, suport pentru sunet spațial 3D și promit până la 10 ore de redare la o singură încărcare, cu încă 30 de ore în cutia lor, adică trei încărcări complete. Căștile sunt compatibile și cu cel mai nou standard Bluetooth, versiunea 5.3, cu redare mai eficientă.

Căștile se lansează abia în ianuarie 2023, la un preț de 249 euro și vor fi disponibile în două variante de culoare: negru și șampanie.

sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult