Kaufland 11 – 17 mai: Dispozitive electronice și accesorii auto din oferta magazinelor

10.05.2022
Kaufland 11 - 17 mai: Dispozitive electronice și accesorii auto din oferta magazinelor
Foto: Shutterstock

Kaufland a publicat noul catalog cu produse, valabil în perioada 11 – 17 mai. În magazinele lanțului de retail vor fi disponibile noi produse din categoriile electronice, electrice și auto.

Un soundbar Jaytech SB 1840, cu putere (RMS) de 40 W, va putea fi achiziționat la prețul de 199,90 lei. Aparaturi dispune de intrări și porturi HDMI ARC, USB, AUX In și Optical. Dispozitivul are dimensiunile 80 x 6 x 6 cm, folosește tehnologie Bluetooth 5.0 și dispune de telecomandă. În pachet este inclus un cablu audio.

Totodată, o priză cu contor de energie, care funcționează la curent de 230 – 250 V, va costa 40 de lei. Cu ajutorul acestui dispozitiv utilizatorii pot vedea cât consumă și ce putere are fiecare aparat electronic sau electric conectat la el.

Tot la categoria electronice va fi disponibilă o telecomandă universală Hama 8-în-1. Aceasta va costa 30 de lei și va putea fi folosită pentru controlul a până la 8 dispozitive. Telecomanda este pre-programată pentru peste 1.000 de modele de aparate de la mărci precum LG, Sony, Samsung, Sharp, Panasonic sau Philips.

Citește și: Aspirator robot smart, în curând la Lidl. Preț și disponibilitate

Un dispozitiv electric interesant este lanterna frontală, care se pune pe cap, marca germană Ansmann. Aceasta are LED cu intensitate a fluxului luminos de 250 lm și va costa 55 de lei. Lanterna este rezistentă la praf și stropi de apă (IP54) și dispune de acumulator cu capacitate de 1.200 mAh. În cutie este disponibil un cablu micro-USB.

Kaufland
Lanterna frontală pe care o va vinde Kaufland

Totodată, un proiector LED cu senzor de mișcare, marca Switch On, va costa 70 de lei. Dispozitivul are putere de 20 W, o intensitate a fluxului luminos de 1.600 lm și beneficiază de protecție la praf și apă (certificare IP54).

La categoria auto atrage atenția un redresor pentru baterii de 6 și 12 V. Aparatul permite un curent cu intensitate maximă de 4A și costă 70 de lei.

Via Kaufland.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult