Aspirator robot smart, în curând la Lidl. Preț și disponibilitate

13.05.2022
Aspirator robot smart, în curând la Lidl. Preț și disponibilitate
Foto: Lidl.ro

În oferta Lidl va intra, din nou, un aspirator robot inteligent, sub o marcă proprie a companiei.

Dispozitivul SilverCrest va avea prețul de 800 de lei și va oferi cinci moduri de curățare:

Clasic: curățare în modul aleatoriu,
Automat: curățare în piste paralele cu 60% suprapunere,
Spot: Curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă,
Colțuri: curățare de-a lungul laturilor încăperii,
Max: curățare cu putere de aspirare maximă.

Citește și Produse atractive disponibile la Lidl în săptămâna 16 – 22 iunie

Aspiratorul smart pe care Lidl îl va vinde începând de luni, 16 mai, are 14 senzori. Aparatul produce un zgomot maxim de 70 dB. Rezervorul de praf are capacitate de 0,6 litri, iar puterea de aspirare poate ajunge la 1,5 kilopascali (kPa).

Lidl
Aspiratorul smart SilverCrest vândut de Lidl poate intra în locuri greu accesibile, precum cele de sub mobilier (Foto: Lidl.ro)

Aspiratorul revine singur la stația de încărcare supă ce și-a terminat programul de aspirare. Dispozitivul are dimensiunile 33 x 7,6 cm și poate intra sub dulapuri sau alte piese de mobilier.

În cutie sunt incluse următoarele accesorii: stație de încărcare, adaptor, telecomandă, două perii laterale de schimb și un filtru HEPA.

Aspiratorul SilverCrest are acumulator cu capacitate de 2.400 mAh, iar durata maximă de funcționare este de 90 de minute. Autonomia diferă în funcție de modul de curățare ales.

Dispozitivul funcționează împreună cu aplicația Lidl Home App, compatibilă cu sistemele de operare mobile Android și iOS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult