Kaufland, 15 iunie: Produse interesante, utile sau inedite din oferta magazinelor

15.06.2021
Kaufland, 15 iunie: Produse interesante, utile sau inedite din oferta magazinelor
Foto: Shutterstock

Kaufland a publicat noul catalog cu oferte, valabil în perioada 16 iunie – 22 iunie. Lanțul de retail vinde câteva produse care ne-au atras atenția.

Util în bucătărie ar putea fi curățătorul electric pentru legume, care va fi disponibil la prețul de 60 de lei. Aparatul are cinci capete diferite și funcționează cu trei baterii AA, include în pachet.

Cei care au lucrări de efectuat în această vară ar putea fi interesați de prelungitorul cu tambur pe care îl va vinde Kaufland, la prețul de 60 de lei. Cablul acestuia are o lungime de 10 metri.

Un set de 10 baterii AAA Energizer va fi disponibil la prețul de 20 de lei.

Citește și: Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că e un mit, dar e adevărat

Totodată, din 16 iunie va putea fi găsită la Kaufland o cutie cu scule, în formă de valiză, care include 100 de piese. Aceasta va costa 369,90 lei.

Tot la categoria unelte va putea fi cumpărată o tijă telescopică pentru montajul plafonului. Aceasta are înălțime reglabilă între 115 – 290 cm. Sistemul suportă o greutate maximă de 30 kg și costă 40 de lei.

Deși mulți oameni nici nu vor să audă de grătar făcut pe altceva în afară de cărbuni sau lemne, Kaufland va vinde un grătar electric la prețul de 80 de lei. Dispozitivul are putere de 2.000 W, termostat și grilă realizată din inox.

Sursa: Kaufland.ro

*Notă: Go4it.ro vă prezintă produse interesante din oferta actuală a Kaufland, dar nu le recomandă și nu garantează pentru calitatea lor.

CITEȘTE ȘI:

Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant

Lidl, 14 iunie: Selecție de produse interesante din oferta actuală a magazinelor

Produse interesante, inedite sau cu preț redus din oferta actuală a Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult