Produse interesante, inedite sau cu preț redus din oferta actuală a Dedeman

08.06.2021
Produse interesante, inedite sau cu preț redus din oferta actuală a Dedeman

Dedeman, liderul pieței de bricolaj din România, a publicat noul catalog cu oferte, iar unele produse ne-au atras atenția.

În magazinele companiei este disponibil un televizor LED Philips (model 43PFS5505/12), cu diagonala de 108 cm și rezoluție Full HD (1.080p). Dispozitivul include două intrări HDMI și un port USB. Televizorul costă, la reducere, 1.389 de lei.

Retailerul vinde, de asemenea, o boxă portabilă, modelul PNI BoomBox BT240, cu putere (RMS) de 24 W. Dispozitivul oferă multe opțiuni de conectivitate, printre care: Bluetooth, USB, micro-SD, jack audio de 3,5 mm și intrare microfon. Boxa dispune și de radio FM. Setările pot fi făcute mai ușor datorită ecranului LED încorporat. Dispozitivul are funcție karaoke, lumini RGB și include microfon. Produsul costă 219 lei.

Citește și: Produse interesante sau inedite care au intrat în oferta Lidl pe 7 iunie

Cei care doresc să experimenteze aromaterapia pot cumpăra un difuzor de arome ultrasonic Paxton AD-3-150MD Light Wood, la prețul de 99,90 de lei. Rezervorul are capacitate de 150 ml, iar dispozitivul dispune de funcție Mist.

Dedeman vinde un dozator de apă cu mini-frigider

Cum vine canicula, un dozator de apă cu mini-frigider inclus ar putea fi atractiv pentru mulți oameni. Dedeman vinde modelul Zass ZWD 10 CR. Mini-frigiderul are capacitate de 12 litri. Puterea de încălzire a apei este de 550 W, iar cea de răcire de 80 W.

Rezervorul de apă este realizat din inox, iar aparatul dispune de termostat automat. Dispozitivul costă, promoțional, 599 de lei.

Copiii vor aprecia, probabil, figurinele solare vândute de Dedeman. Sunt disponibile diverse modele, la prețul de 7,29 lei bucata. Dispozitivul, marca Hoff, este o decorațiune pentru interior care dispune de un mic panou solar. Atunci când acesta este expus la lumina solară, figurina începe să se miște.

O lampă solară pentru grădină cu design atractiv, marca Hoff, costă 10 lei la Dedeman. Acumulatorul inclus are capacitate de 100 mAh, iar sursa de tip LED oferă o lumină caldă.

Tot la categoria corpuri de iluminat se găsește o aplică solară, cu senzor de mișcare, la prețul de 58,90 lei. Senzorul are o distanță de detecție de până la 8 metri.

*Notă: Go4it.ro vă prezintă produse interesante din oferta actuală a Dedeman, dar nu le recomandă și nu garantează pentru calitatea lor.

Sursa: Dedeman.ro

Citește și: Descoperire tulburătoare făcută în geantă de o tânără care a petrecut o seară în oraș: „Aveți mare grijă!”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult