Kaufland oferă multe accesorii auto utile în vacanță. Iată care sunt cele mai interesante

21.06.2023
Kaufland oferă multe accesorii auto utile în vacanță. Iată care sunt cele mai interesante

Kaufland are o ofertă bogată de accesorii auto, într-o perioadă în care mulți clienți se pregătesc să plece în vacanță. Am selectat cele mai interesante produse.

Sunt disponibile mai multe tipuri de suporturi auto pentru smartphone, la prețul de 13 lei bucata. Kaufland oferă modele cu prindere de tip gheară sau cu magnet.

Totodată, în magazinele retailerului pot fi găsite seturi de clipuri de ochelari de soare pentru parasolar, la prețul de 13 lei.

Interesantă este bateria multifuncțională care poate fi achiziționată la prețul de 299 de lei. Aceasta are capacitate de 14 Ah și poate fi folosită pentru pornirea mașinii, în cazul în care acumulatorul acesteia a murit, dar și pentru încărcarea de electronice. Dispozitivul mai include lampă.

Kaufland

Utilă în vacanțe este și lada frigorifică electrică, Countryside, pe care o oferă Kaufland. Aceasta poate fi conectată la priza de 12 V a mașinii sau la priză normală. Lada are volum intern de 29 de litri.

Mai mult, pot fi cumpărate, din magazinele Kaufland, organizatoare auto care se prind pe spatele scaunelor din față ale automobilelor. Acestea au mai multe buzunare (inclusiv pentru smartphone) și sunt disponibile în câteva versiuni.

Foto: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Scule Parkside, inclusiv Performance, cu reduceri de până la 30%, disponibile acum la Lidl

Televizor smart cu ecran de 109 cm, disponibil cu preț bun la Dedeman. La Altex și eMAG costă cu 240 de lei mai mult

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult