Televizor smart cu ecran de 109 cm, disponibil cu preț bun la Dedeman. La Altex și eMAG costă cu 240 de lei mai mult

20.06.2023
Televizor smart cu ecran de 109 cm, disponibil cu preț bun la Dedeman. La Altex și eMAG costă cu 240 de lei mai mult
Foto: Profimedia Images

Dedeman are o ofertă atractivă la un model de televizor LED marca Vortex. Prețul este semnificativ mai mic decât în alte magazine online, unde dispozitivul costă 1.230 de lei.

Dedeman oferă televizorul Vortex V43V750S, cu diagonală de 109 cm, la prețul de 989 de lei.

Modelul are display cu rezoluție Full HD (1.080p), cu unghi de vizualizare maxim de 178 de grade și sistem audio cu două boxe (2 x 8 W) care oferă suport pentru tehnologia Dolby Digital Plus.

Dedeman, televizor
Vortex V43V750S

Televizorul rulează un sistem de operare bazat pe Linux. Acesta oferă acces la aplicații de streaming video și audio precum Netflix, Prime Video, Twitch, YouTube, Deezer sau YouTube Music. Lipsește, din păcate, Spotify.

Citește și: Kaufland oferă multe accesorii auto utile în vacanță. Iată care sunt cele mai interesante

ModelulVortex V43V750S include două porturi HDMI, un port USB, port Ethernet și conexiune Wi-Fi.

Cu picioarele montate, televizorul are o greutate de 7 kg și dimensiunile 97,2 x 25,2 x 61,8 cm. Modelul este compatibil cu standardul VESA 100×100.

Vortex este un brand românesc de televizoare, deținut de compania Complet Electro Serv (CES), controlată de antreprenorul Dan Ostahie. Dispozitivele sunt produse în fabricile Vestel din Turcia.

Foto: Dedeman.ro

Citește și: Televizor smart cu ecran de 109 cm, disponibil cu preț bun la Dedeman. La Altex și eMAG costă cu 240 de lei mai mult

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult