Keyport Slide, un breloc cu totul special

Keyport Slide, un breloc cu totul special

Spuneţi adio zăngănitului de chei din buzunar. Brelocul viitorului, în viziunea celor de la Keyport Inc., este Keyport Slide – un produs ce se doreşte remarcabil nu doar din punct de vedere al aspectului ci şi datorită utilităţii sale.

Keyport Slide este înzestrat cu şase locaţii dedicate cheilor pentru locuinţă, birou, maşină sau pentru orice alte bunuri materiale care necesită securizarea “clasică”. După cum spune numele (“Slide”), mecanismul de culisare reprezintă mijlocul prin care ne alegem cheia dorită. O mică problemă va fi necesitatea realizării unor copii după cheile tradiţionale, cu modificarile de rigoare pentru compatibilitatea cu dispozitivul. Producătorii ne asigură ca acest proces de adaptare va fi fără bătăi de cap.

Keyport Slide

 

Pe întuneric, prezenţa LED-ului se va dovedi indispensabilă, iar posibilitea utilizării pe post de telecomandă pentru deschiderea uşilor de la maşină va fi şi ea binevenită. Gadget-ul este încă în stadiu de dezvoltare, producătorii dorind să-l doteze cu tehnlogia RFID (Radio Frequency Identification). Mai multe detalii despre aceasta gasiţi aici.

Keyport Slide

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News