LG Watch Urbane 2nd Edition va ajunge pe piaţă în 2016

26.02.2016
LG Watch Urbane 2nd Edition va ajunge pe piaţă în 2016

LG Watch Urbane 2nd Edition a fost retras de la vânzare la doar câteva zile după lansarea sa din toamna lui 2015, însă compania coreană nu a renunţat încă la acest model. Se pare că problemele depistate iniţial legate de display-ul mult aşteptatului smartwatch au fost rezolvate între timp, acesta urmând să intre din nou pe rafturile magazinelor foarte curând.

LG a fost una dintre primele companii care au lansat ceasuri cu Android Wear, aducând pe piaţă nu mai puţin de trei modele în cei doi ani de la lansarea acestei platforme. LG Watch Urbane 2nd Edition trebuia să fie noul vârf de gamă al companiei, care putea funcţiona independent de un smartphone în varianta sa 4G. Din păcate, problemele sesizate în ultimul moment au dus la anularea comenzilor şi o amânare pe termen nedeterminat.

LG plănuieşte să aducă acest model din nou pe piaţă în a doua jumătate a anului 2016, atât în variantă normală, cât şi în variantă 4G. Specificaţiile tehnice anunţate anul trecut includeau un display rotund cu diametru de 1,38” cu rezoluţie 480 x 480 pixeli, procesor Snapdragon 400 şi o baterie de 570 mAh. Acestea ar putea să nu mai fie de actualitate, întrucât Qualcomm a lansat între timp procesorul Snapdragon Wear 2100, dedicat dispozitivelor inteligente de purtat la mână.

LG va oferi cu siguranţă mai multe detalii despre noul LG Watch Urbane 2nd edition mai aproape de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult