Lidl: 2 dispozitive cu acumulator, care ușurează viața bărbaților, disponibile în curând

14.09.2022
Lidl: 2 dispozitive cu acumulator, care ușurează viața bărbaților, disponibile în curând

Lidl are în ofertă o mulțime de electronice, electrocasnice și unelte fără fir. Săptămâna viitoare, lanțul de magazine aduce noi astfel de produse, iar două aparate de îngrijire personală pentru bărbați atrag atenția.

Un aparat de tuns părul și barba, cu acumulator, va fi disponibil la prețul de 70 de lei. Dispozitivul, marca Silvercrest Personal Care, vine cu mai multe accesorii: doi piepteni variabili, foarfeci, pieptăn, geantă pentru păstrare, pensulă de curățare, ulei pentru pieptăn și încărcător.

Citește și: Două corpuri de iluminat, disponibile la Lidl. Preț și caracteristici

Potrivit producătorului, aparatul are autonomie de până la 60 de minute, iar încărcarea acumulatorului durează 90 de minute.

Tot sub marca proprie Silvercrest Personal Care, Lidl va vinde un aparat de ras rotativ cu trei capete și acumulator la prețul de 90 de lei. Dispozitivul are baterie cu capacitate de 700 mAh și indicator luminos pentru nivelul de energie.

În pachet sunt incluse diverse accesorii: capac pentru lame, husă și periuță de curățare. Cablul de alimentare are lungime de 1,8 metri. Aparatul beneficiază de protecție la apă (certificare IPX6). Aparatele de ras rotative sunt mai potrivite pentru cei care au un păr facial mai gros și fire care cresc „sălbatic”. Mai mult, aceste modele sunt mai silențioase decât cele cu folie.

Ambele produse vor beneficia de garanție de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult