Două corpuri de iluminat, disponibile la Lidl. Preț și caracteristici

12.09.2022
Două corpuri de iluminat, disponibile la Lidl. Preț și caracteristici

Lidl are în ofertă, în această săptămână, două corpuri de iluminat, unul pentru exterior și celălalt pentru interior.

Un reflector LED pentru afară, marca Livarno Home, este disponibil începând de astăzi la prețul de 70 de lei. Dispozitivul are senzor de mișcare și senzor crepuscular reglabil. Senzorul are rază de acțiune de 12 metri.

Reflectorul, cu putere de 24 W, este disponibil în versiuni cu carcasă albă și neagră. Dispozitivul oferă rezistență medie la apă și praf (certificare IP44), ceea ce înseamnă că rezistă la stropi, dar nu poate fi montat într-un loc în care nu este acoperit.

Citește și: Dedeman: 3 produse interesante, ieftine, din categoria smart home

Lidl
Corpul de iluminat pentru bucătărie care va intra joi în oferta Lidl.

Pentru bucătărie va fi disponibilă, începând de joi, 15 septembrie, o baghetă LED, tot sub marca Livarno Home. Dispozitivul, cu putere de 8 W, va costa 30 de lei. Bagheta are dimensiunile 57,3 x 3,0 x 2,2 cm și oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 700 de lumeni.

Ambele corpuri de iluminat vor avea garanție extinsă, de 3 ani.

Tot în această săptămână Lidl are în ofertă noi modele de scule și unelte Parkside. Am prezentat trei dispozitive care ni s-au părut interesante: ciocanul demolator, nivela cu laser și trepied și aspiratorul pentru materiale umede și uscate.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Lidl: 2 dispozitive cu acumulator, care ușurează viața bărbaților, disponibile în curând

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult