Lidl 22.11: Produse utile în casă, disponibile începând de astăzi. Carte inedită pentru copii

22.11.2021
Lidl 22.11: Produse utile în casă, disponibile începând de astăzi. Carte inedită pentru copii

Lanțul de retail Lidl a introdus în ofertă produsele anunțate în catalogul de săptămâna trecută. Printre acestea se numără electrocasnice, decorațiuni și produse interesante pentru copii.

O mașină de copt pâine, marca Silvercrest Kitchen Tools, costă 299 de lei. Aparatul are 16 programe și oferă trei trepte de rumenire. Este disponibil inclusiv un program de coacere fără gluten.

Greutatea pâinii este reglabilă: 1.000, 1.250 sau 1.500 de grame. Mașina are dimensiunile 27 x 42 x 29,7 cm și o putere de 850 W. În cutie este inclus un caiet cu rețete.

Tot sub marca Silvercrest Kitchen Tools clienții pot achiziționa de la Lidl un aparat de vidat alimente, la prețul de 139 de lei. Dispozitivul are o putere de 125 W și este disponibil în mai multe culori.

Pentru cei care vor decora bradul de Crăciun afară în acest an, interesantă ar putea fi instalația luminoasă solară cu 100 de LED-uri, disponibilă în magazinele companiei. Aceasta este marca Livarno Home și costă 50 de lei.

Dispozitivul are opt efecte luminoase cu funcție de memorie: patru efecte de lumină intermitentă, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină clasică, constantă.

În pachet sunt incluse un panou solar și un acumulator. Instalația are temporizator de 6 ore cu repetare automată zilnică. Dispozitivul beneficiază de protecție medie pentru praf și apă (certificare IP44). Asta înseamnă că stropii de apă nu vor strica, cel mai probabil, instalația.

Variante disponibile: șiraguri luminoase cu lumină albă-caldă, șiraguri luminoase cu lumină albă-rece sau șiraguri luminoase cu lumină colorată (portocaliu, roșu, verde, albastru).

LIdl vinde, în această săptămână, o mulțime de alte decorațiuni și instalații interesante. Am descris mai pe larg o parte dintre acestea într-un articol dedicat.

Pentru cei mici este disponibilă o carte interactivă Jumbo Spiele, la prețul de 18 lei. Aceasta este o modalitatea inedită prin care micuții pot învăța lucruri noi despre animale, forme, culori sau numere. Cartea dispune de efecte luminoase și sonore pentru a indica răspunsurile corecte. Produsul este recomandat pentru copii cu vârsta de minim 3 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult