Decorațiuni inedite de Crăciun, disponibile în curând la Lidl

19.11.2021
Decorațiuni inedite de Crăciun, disponibile în curând la Lidl

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar Lidl, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, a pregătit o serie de decorațiuni interesante. Acestea vor ajunge în magazine începând de joia viitoare, 25 noiembrie.

O perdea luminoasă, cu 220 LED-uri și opt funcții, marca Livarno Home, va costa 60 de lei. Dispozitivul dispune de temporizator de șase ore cu repetare automată zilnică. Instalația oferă opt moduri de iluminare reglabile: patru efecte de lumină intermitentă, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină constantă.

Citește și Lidl 22.11: Produse utile în casă, disponibile începând de astăzi. Carte inedită pentru copii

Cortina, disponibilă în versiuni cu lumină albă-rece sau albă-caldă, are dimensiunile 2 x 1 m, iar cablul de alimentare are lungime de 10 m. Instalația beneficiază de protecție medie la praf și apă (certificare IP44). Dispozitivul poate fi folosit la interior sau exterior și beneficiază de garanție de 3 ani.

Interesant este și șirul de țurțuri luminoși cu 128 de LED-uri pe care îl va vinde Lidl. Instalația, disponibilă în variante cu lumină albă-rece sau albă-caldă, va costa 100 de lei și dispune, de asemenea, de temporizator de șase ore cu repetare automată zilnică. Șirul are o lungime totală de 17,75 metri, dintre care 10 metri este lungimea cablului de alimentare. Țurțurii au o lungime de 32 cm (16 bucăți) și 21 cm (16 bucăți).

Dispozitivul beneficiază de certificare IP44 și poate fi folosit la interior sau exterior.

Lidl va oferi și mai multe tipuri de ghirlande LED, tot sub marca Livarno Home. Un dispozitiv va avea prețul de 50 de lei. Vor fi disponibile variantele: fulgi de zăpadă (cu lumină albă-caldă sau albă-rece / dimensiuni 90 x 55 cm), stele (lumină albă-caldă / 120 x 80 cm) și lumânări (lumină albă-caldă / 120 x 81,5 cm).

Din ofertă vor face parte și alte modele de instalații și decorațiuni, care pot fi văzute pe site-ul Lidl.ro.

CITEȘTE ȘI:

Produse utile pentru casă disponibile la Lidl începând de astăzi. Dispozitiv inedit cu LED-uri

Black Friday 2021 la Dedeman: Cinci produse din ofertă care ne-au atras atenția

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult